Atomic Academy – un nou post pentru tineri
Consiliul National al Audiovizualului a aprobat astazi solicitarea venita din partea companiei SC Perla Cluster SRL pentru acordarea licentei audiovizuale a serviciului de programe Atomic Academy.

Formatul televiziunii este muzica-tineret-educatie iar in acest proiect este implicat detinatorul televiziunii de muzica Atomic TV, Nicolae Serbu. Atomic Academy va emite atat in format SD cat si HD iar zona de difuzare va fi nationala si internationala (Republica Moldova, Europa, America de Nord).

Structura de programe va fi alcatuita in proportie de 40% din productii proprii iar 60% reprezinta productiile audiovizuale ale altor producatori.
Asociatul unic al societatii Perla Cluster SRL este logodnica lui Nicolae Serbu, Beraru Luminita.

Nicolae Serbu a declarat ca televiziunea se adreseaza in principal elevilor si studentilor din Romania. Academia formata de Luminita Beraru are ca obiectiv educatia muzicala iar postul face referire la pregatirea elevilor si studentilor, dorindu-se promovarea acestora.

Atomic Academy – un nou post pentru tineri

In ceea ce priveste partea de educatie, aceasta va fi realizata in mare parte de profesori iar reprezentantul postului a mentionat ca scopul este ca profesorii respectivi sa devina si actionari (1-3%) astfel incat acestia sa simta ca este si postul lor.

Emisiunile de stiri vor fi in general despre academie, despre ce se va intampla in cadrul academiei, vor fi chiar si concursuri. Cateva emisiuni prezentate in proiectul Atomic Academy sunt difuzate in prezent pe Atomic TV insa ulterior se vor muta pe noul post.

Solicitarea a fost aprobata in unanimitate, astfel incat astazi a fost acordata o noua licenta audiovizuala. Atomic si Atomic TV sunt marci inregistrate la OSIM.
Nu s-a mentionat in sedinta CNA daca exista negocieri cu principalii operatori de telecomunicatii.

Atomic TV este disponibil in prezent in grilele operatorilor principali de televiziune prin cablu. In ceea ce priveste grila Digi, a fost plasat pe prima pozitie in cadrul grupului tematic de muzica.

Voi ce parere aveti despre noul proiect Atomic Academy?

Update 20.11.2022: Atomic Academy a inceput emisia;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

24 COMENTARII

 1. Mai crede cineva în farsa cu revenirea Atomic?

  Singurul Atomic care a reprezentat ceva pt. piața din RO a fost cel original din feb. 1999 și până-n iunie 2004, care ulterior s-a transformat în TV K LUMEA până în noiembrie 2006 când a fost preluat de SBS și transformat în KISS TV.

  Mai departe, gogoși și fake-uri. Clipuri ciordite de pe YouTube la calitate proastă. Din partea CNA, s-a sesizat cineva că de 1 an nu există pe post acea „grilă” aprobată inițial? Și că acest fake a mai fost închis o dată în 2007 pentru difuzare ilegală de videoclipuri?

 2. Site-ul Atomic, nu valorează nici 2 lei… Nu e nimic acolo de ani de zile! Nici o informație, nici o emisiune, nimic. Doar un stream video amarat care nu e nici măcar hd.

  Programul Atomic? Ala nu e program: doar muzica ce curge. Daca vreau muzica de consum, ma uit pe Zu sau pe Utv care sunt hd… Sau pe MTV! Nu știu ce asteptari au cei cu obsesia (nostalgia Atomic). Atomic a fost, nu va mai fi. Si era, pt ca la vremea aia nu exista altceva.

 3. Incredibil! Sant de admirat oamenii astia. S au chinuit ani de zile sa revina cu postul asta. Au reusit cu mari eforturi si iata ca scot inca unul. Felicitari fratilor, eu va admir din toata inima iar la mine acasa tv ul sta numai pe Atomic. Ma intreb cat veti rezista fara publicitate.

 4. Ce relevanta avea ca ar fi logodnica, viitoare căsătorie s.a.m.d. După cum este cunoscut dl Serbu, care cauta doar un anumit tipar de femeie, aceasta nu se conformează dorințelor sale. Cred ca găselnița era sa dea bine în cadrul sesiunii de pe Zoom cu CNA pt obținerea licenței. Domnul da lovituri mici din când în când, gen înșelătorii, escrocherii. Ma mir sa constat ca încă ii merge. Nu se sesizează chiar nimeni? Nu înțeleg altceva, din moment ce pandemia a luat sfârșit, de ce CNA-ul ia hotărâri și votează prin Zoom? Pt ca este evident ca sunt diferențe majore între o cerere a unei licențe la fata locului (in consiliul CNA) si alta e o cerere prin Zoom. Ambele atribuiți s-au făcut prin zoom și la licența Atomic și acum la Sheet Academy. Nu se sesizează chiar nimeni? Înainte era extrem de greu sa obții o licență. Acum se pare ca e extrem de facil? Ce tip de educație sa vina din partea unui om cunoscut pt efuziunile murdare la, adresa femeilor? Sunt probe pe net… Injurii, amenințari, povesti… Reportaje, articole… Cum a încercat sa isi însușească o vila din patrimoniul Rapps, demonstrând ca el e proprietar. Procese peste procese, se asociază în afaceri, da țepe, își înlătură partenerii de afaceri și devine unic acționar. Nemaivorbind ca ma mare parte din afacerile sale nu au rezistat…. Ce educație, care generație Atomic? Lumea e bine sa, știe cu cine are de-a face, iar voi care scrieți articole și dat-o știrea, ar trebui sa prezentați și faptele sale, despre care, cu siguranță știți.

  • Razvan,
   Noi nu suntem jurnalisti iar site-ul nostru nu este de investigatie ci de media, telecomunicatii si IT. Am publicat un subiect care face referire la o noua licenta audiovizuala, nu si-ar avea locul sa publicam detalii despre viata lui x sau y.

   • Nu e vb de viata lui. Arata vreme cat omul e controversat la modul urat, voi ati putea sa nu ii faceți reclama gratuita. Macar sa amintiți de controversele ce îl înconjoară, de la om de afaceri, la întrarea în politica, procesele pe care le-a avut. E totul la îndemână și nu cred ca sunt singurul ce spune răspicat lucrurilor pe nume. Cred ca și la alte articole privind relansarea Atomic tv, tot asemenea reacții ati primit.

    • Domnule ,,Razvan” vă puteți declina adevărata identitate ca să putem lua in seamă cele afirmate de dvs? Cu siguranță n-o veți face pentru că mințiți cu desăvârșire iar eu vă voi da in judecată unde trebuie să prezentați probe nu bârfe facute pe net tot de dvs și incă câțiva care apăreți sistematic atunci când apare un articol despre mine. In atâția ani nu ați obosit? Să nu sfârșiți ca acel comisar din ,,Mizerabilii” de Victor Hugo. O spun din compasiune, nu din răutate cum o faceți dvs. Dacă v-am greșit atât de grav in această viață, vă rog să-mi acordați posibilitatea să indrept lucrurile față de dvs! Un singur lucru nu pot face nici pt dvs și nici pentru altcineva și anume să stau degeaba. Vă rog să mă iertați că mă incăcățânez să muncesc și să trudesc din greu, să pot realiza lucruri!…

  • Câtă răutate, invidie si nemernicie pot exista in unii oameni dacă pot fi numiți așa. Domnule ,,Razvan” ne aduceți aminte de opresiunile comuniste când indivizi ca dumneata iși turnau prietenii, familia si vecinii la secu că aduc blugi și video in țară și se ,,instăresc” ei fiind niște neica nimeni care fac umbră pământului degeaba, atât atunci cât și acum. Atâta timp cât omul asta nu a facut o ora de inchisoare in viața lui, dar intreprinde ceva și nu il interesează ce fac alții, apar ciudați din ăștia ca dumneata, frustrați și neajutorați să arunce cu noroi. Sunt materiale ,,murdare” despre acest om pe net? Probabil că da, făcute tot de ciudați ca dumneata…Am intrat și eu pe net și am găsit multe materiale pozitive si proiecte inedite care au făcut cinste țării. De alea nu zici nimic? Faci păcate lovind intr-un om care nu ți-a facut nimic. Dacă ți-ar fi facut nu te-ai fi ascuns sub un nume fals, te-ai fi prezentat corect cine ești și ai fi adus probe concrete despre acest om. Dumnezeu să te ierte iar eu personal mă rog și pentru tine să poți reveni la sentimente umane.
   In urmă cu mai mulți ani i-am fost lui Nic comandant de pluton in armată. Era un copil exemplar, serios, ambițios dar mai ales corect și conștiincios. I-am urmărit evoluția pănă in ziua de azi. Am intâlnit mulți oameni in decursul timpului care vorbeau la superlativ de el. Ai dumneata probabil niște motive ca să-l denigrezi in halul ăsta. Dacă soția dumitale a călcat pe bec, nu Nic este vinovat.

  • Razvan baiatule sau fetito ce naiba o-i fi, cand ai fost ultima oara la un control? E un caz patologic grav, adevarat des intalnit la romani. S-a purtat rau cu femeile? De unde stii ai fost femeia lui? Il stiu pe omul asta si e un super tip. Am colaborat in multe proiecte cu el si este printre putinii oameni seriosi si super super muncitor. *****, rau de tot.

   Comentariu moderat

 5. Se pare ca de obtin extrem de usor licentele tv in Romania. Tipul este un sarlatan de clasa mica. Postul Atomic existent nu are grila, nu are emisiuni, gaselnita fiind clipuri video mash-up luate de pe youtube. Academia despre care vorbeste, e un loc in care copiii chipurile Invata sa cante. Dar nivelul e de tra la la, nicidecum de scoala serioasa de muzica. Nu va fi Mezzo, Arte, sau post cultural destinat educatiei. Nu va fi Iosif Sava sau Karajan. Eu stiu ca va fi un mare fass, asa cum e si Atomicul actual, o mizerie care ocupa spatiu degeaba pe cablul Rcs cat si pe alte retele. Repet, sunt uimit cat de usor primeste licenta tv, un om despre care se stie ce a facut (mizerii, scandaluri, ilegalitati).E totul pe internet.

  Semnat, un fost angajat la negru, al domnului patron de engros, patron de restaurant etc

  • Și un prost s ar prinde ca ,,Julian” este acelasi ,,Razvan” incarcat de ura pe acest domn Serbu si pe ce intreprinde dansul. Lasa frate ura ca te distrugi. E clar ca ai ceva cu omul. Ne ai facut curiosi ce ti a facut atat de grav. Aia cu femeile ne da de gandit. Ori esti vreo femeie parasita de Serbu, ori vre un baiat inselat cu el. Pace frate ca avem razboi la granita si s au scumpit gazele curentul si toate celelalte si vine foamea. Daca o dai in bara poate are grija Serbu de tine sau macar de fosta.