Program Kanal D de 1 decembrie.
Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, posturile de televiziune apartinand grupului Dogan Media au pregatit programe speciale pentru editiile informative ale Stirilor Kanal D si NewsTime pe 1 decembrie. In cadrul acestor emisiuni informative vor fi difuzate reportaje din intreaga tara, evidentiind bucuria unei zile atat de importante.

Kanal D: Editiile speciale ale Stirilor Kanal D incep de la ora 09:00. Simona Patruleasa prezinta povestile romanilor care isi incep ziua devreme, contribuind la schimbarea in bine a locurilor pe care le numesc acasa. Reportajele vor evidentia dedicarea celor care fac schimbari semnificative in comunitatile lor.

Stirile Kanal D de la ora 12, prezentate de Cristina Dorobantu, vor aduce in prim plan transmiterea traditiilor de la o generatie la alta si modul in care tinerii se raporteaza la obiceiurile comunitatilor in care traiesc. In cadrul emisiunilor Stirilor Kanal D de la ora 12 vor fi prezenti invitati din diferite zone ale tarii care vor demonstra pasiunea lor pentru muzica traditionala romaneasca.

Tot in cadrul Stirilor Kanal D de la ora 12 va fi transmisa in direct Parada de 1 decembrie.

Editia Stirilor Kanal D de la ora 19 va fi prezentata sub sloganul „Neam Unit, fa un bine Romaniei!”. Cristian Sabbagh va prezenta reportaje emotionante despre oameni cu initiativa si proiecte care contribuie la evolutia Romaniei. Programele speciale difuzate de Kanal D pe 1 decembrie se vor incheia cu o editie speciala a emisiunii-concurs „Jocul Cuvintelor”, la care vor participa cantareti de muzica populara si usoara romaneasca precum: Maria Carneci, Constantin Enceanu, Matilda Pascal Cojocarita, CRBL si Marcel Pavel.

Program Kanal D de 1 decembrie.

Kanal D 2: Emisiunea informativa NewsTime va incepe de la ora 10:30. Aceasta editie va transmite in direct Parada Nationala de 1 decembrie, iar editia de seara a emisiunii informative NewsTime de la ora 20 va aduce in fata telespectatorilor materiale speciale in concordanta cu marea sarbatoare a romanilor.

Posturile Kanal D si Kanal D 2 apartin companiei Dogan Media si au licente tematice de posturi generaliste. Acestea sunt prezente in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, IPTV si DTH, cum ar fi Vodafone NextGen, Orange Communications, Orange Romania, Digi si Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.