Lipsa semnal posturi Telekom Sport
Abonatii Telekom intampina o problema privind functionarea posturilor Telekom Sport, nu este semnal pe niciunul din cele patru posturi Telekom Sport.

Aceasta problema exista de aproape o ora, Telekom nu a publicat inca online nicio informatie privind aceasta avarie, aceasta problema se poate sesiza telefonic la relatii cu clientii Telekom la unul din numerele 0214041234 / 0766121234 sau online pe site-ul Telekom. Cel mai probabil, aceasta este o problema tehnica.

Reamtim ca Orange a ajuns la un acord pentru a prelua 54% din actiunile companiei Telekom Romania Communications insa viitorul posturilor Telekom Sport (1, 2, 3, 4) este incert, nu exista informatii daca posturile vor continua sub administratia Orange, daca vor fi rebranduite sau daca vor fi desfiintate. De asemenea, OTE a mentionat ca intentioneaza pastrarea diviziei mobile Telekom in Romania.

Problema de functionare a aparut in timpul meciului din Liga 1 FC Arges – Dinamo, inceput la ora 20:30.
De asemenea, se pare ca postul Telekom Info este nefunctional.

Lipsa semnal posturi Telekom Sport
Desi sunt detinute in continuare de Telekom Romania Communications, reamintim ca posturile Telekom Sport sunt operate din luna aprilie 2020 de grupul Look, angajatii Telekom Sport au semnat cu Look. Vlad Enachescu, managerul general Telekom Sport, si-a pastrat pozitia in urma acestor modificari.

Posturile Telekom Sport sunt disponibile in retelele de televiziune prin cablu Telekom, Orange (in zonele in care este folosita infrastructura Telekom), NextGen si alti operatori mai mici.

Dolce Sport 1 (a avut denumirea Dolce pana in 2017, actual Telekom Sport 1) a fost primul post lansat de Dolce in 2010. Postul este disponibil si in format HD, la fel ca restul posturilor Telekom Sport.

Telekom este unul dintre cele trei companii care detin drepturile de retransmisie in Romania ale celor mai cunoscute competitii sportive, celelalte doua companii fiind RCS – RDS (prin posturile Digi Sport) si Clever Media Network (prin posturile Look).

Vom actualiza acest articol in momentul in care posturile Telekom Sport vor fi din nou functionale.

Update: Posturile Telekom Sport sunt acum functionale;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Eu sper ca emisiunile telekom sport sa intre la look care e varza la emisiunile de analiza fotbalistica,transmit de prin studiourile de la Cluj parca acum