Marius Huc si Dana Chera la Etno TV
Postul de televiziune Etno TV a solicitat pe 14 decembrie 2021 schimbarea licentei din post de folclor in post TV generalist, solicitare aprobata de CNA. Conform paginademedia.ro primele persoane care au semnat cu noul post generalist sunt Marius Huc (fost coordonator editorial la Realitatea Plus) si surpriza cea mai mare de pana acum o reprezinta Dana Chera  (fosta Grecu si fosta  prezentatoare Antena 1 si Antena 3).

In acest material vom detalia ce vor face cele 2 achizitii in cadrul postului Etno TV. Marius Huc va ocupa functia de director de programe, declarand ca primele schimbari in grila de programe se vor vedea in principal in prime time unde vor intra emisiuni de tip talk show, care vor fi realizate de oameni cu experienta in acest domeniu.

Prima moderatoare care a semnat cu postul Etno TV care va realiza emisiuni de tip talk show este Ramona Solomon, moderatoare venita de la Realitatea Plus. Ramona Solomon a prezentat la Realitatea Plus emisiunea Saptamana de Vreme iar la Etno TV va prezenta vremea si o emisiune in acelasi stil ca emisiunea facuta la Realitatea Plus.

Marius Huc a lucrat 8 ani la Antena 3, a mai lucrat prin anii ’90 la Tele7abc, Prima TV iar ultimul post de la care a plecat Marius Huc este, asa cum scris mai sus, Realitatea Plus.

Marius Huc si Dana Chera la Etno TV

Un alt nume cu care Etno TV a semnat este Dana Chera (fosta Grecu) care revine la TV dupa o pauza de 4 ani de zile. Prima emisune realizata de Dana Chera va fi un talk show politic ce va fi difuzat in prime time in intervarul orar 20-22. Aceasta emisiune va fi difuzata de doua ori pe saptamana.

Dana Chera va prezenta la Etno TV si o emisiune de weekend care se va ocupa de wellbeing. Va fi o emisiune adaptata care va invata publicul telespectator cum sa treaca peste greutatile vietii si despre talentele vietii.

Dana Chera a mai fost pentru o scurta perioada si la postul Medika TV, in 2020. Inca nu se stie cand vor intra pe post noile emisiuni mentionate in acest material.
Postul Etno TV difuzeaza in zilele de weekend filme artistice romanesti.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  1. După Alex Ferariu, au mai venit nume noi la Etno TV:
    -Dida Constantin: Va fi la Etno TV ca redactor-șef. Înainte de Etno TV, a fost director de știri la Metropola TV și dinainte de Metropola TV, a lucrat la Intact.
    -Anamaria Nedelcoff: Va fi la Etno TV pentru a ocupa de site-ul lor. Înainte de Etno TV, a lucrat la Metropola TV, Realitatea Plus, Digi 24 (ca parte a proiectului România furată) și Libertatea.
    -Alina Eftimie: Momentan nu știm ce va face la Etno TV, vine de la Realitatea Plus, unde a realizat tronsoane în weekend, dinainte de Etno TV a mai lucrat și la Digi 24 ca corespondent.
    -Georgiana Murgilă: La fel ca Alina Eftimie, vine de la Antena 3, unde a realizat emisiunea Show Blitz împreună cu editorul Antenei 3 Ana-Maria Bujor și a mai fost și reporter pe secția eveniment. Se pare că emisiunea Show Blitz va fi anulată și Ana-Maria Bujor va rămâne doar editor la Antena 3.
    -Laura Petrache: Va fi la Etno TV pentru a produce emisiunea lui Alex Ferariu. Înainte de Etno TV, a lucrat la Medika TV ca producător.
    -Ana De Hillerin: La fel ca Alina Eftimie și Georgiana Murgilă, dinainte de Etno TV, a fost la Realitatea Plus, unde a prezentat emisiunea Agrocultura și a mai ținut și informații legate de agricultură. A mai fost și la TVR dinainte să vină la Realitatea Plus.

  2. Ca părere: Dimineața până seară la 18 cred că vor avea știri. Știri cred că vor mai fi și noaptea.
    Între orele 18 și 22 vor fi talk show-uri, iar sâmbăta și duminica vor fi filme românești.

    • Momentan nu ştim, dar ca părere personală majoritatea zilelor la Etno TV vor fi emisiuni folclorice şi muzică populară ca până acum. Partea cu ştirile până seara şi noaptea nu va avea nocoi legătură cu transformarea Etno TV într-un post generalist (posibil pentru publicul în vârstă). Ştirile pe parcursul zilei sunt pentru posturi de ştiri, nu pentru cele generaliste.