Inception / Inceputul se vede la Warner TV
In zilele de 11 si 12 martie, postul de televiziune Warner TV a programat filme de Oscar. In acest material vom detalia filmele ce vor fi difuzate pe 12 martie.

Casablanca (1942) – 12 martie, ora 07:50. Filmul Casablanca este considerat cel mai romantic film american. Actiunea se petrece in timpul razboiului din Maroc. Un american pe nume Rick Blaine (Humphrey Bogart) detine un bar in Maroc, el face rost de acte necesare pentru doua persoane pentru ca acestia sa fuga la Lisabona pentru a nu fi prinsi de germani.

In momentul in care Rick afla ca acele acte sunt pentru fosta lui iubita (pentru care inca avea sentimente) si pentru sotul acesteia, Rick va sta sa se gandeasca daca ii ajuta sau nu. Filmul Casablanca a primit 3 premii Oscar. Are durata de o ora si 42 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,5.

Gone with the wind / Pe aripile vantului (1939) – 12 martie, ora 10. Pe aripile vantului este un alt film de exceptie al cinematografiei americane. Filmul arata tot o poveste de dragoste petrecuta in timpul Razboiului Civil din America, o poveste de dragoste cu un final nefericit, dintre o femeie orgolioasa, Scarlett (Vivien Leigh) care nu a stiut sa isi recunoasca dragostea la timp fata de Rhett Butler (Clark Gable), pe care la final il va pierde.

Pe aripile vantului a primit 8 premii Oscar. Filmul are durata de trei ore si 58 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8,2.

Top Gun (1986) – 12 martie, ora 14 :30. Filmul spune povestea de dragoste dintre Maverick (Tom Cruise), pilot de avioane de vanatoare in armata americana si instructorul sau, Charline (Kelly McGills).

Pentru a rezista intr-o lume cruda si plina de pericole, pilotul neinfricat Maverick va trebui sa-si infrunte proprii demoni. Rolul din Top Gun l-a facut celebru pe Tom Cruise. Scenele palpitante din film au fost filmate de catre piloti profesionisti.

Top Gun a castigat un premiu Oscar si un premiu Globul de Aur. Are durata de o ora si 49 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Interstellar – Calatoria prin Univers (2014) – 12 martie, ora 16:45. Acesta este primul film sci-fi difuzat de Warrner TV in ziua de 12 martie si spune povestea unui echipaj a unei nave spatiale care are misiunea de a explora universul intergalactic.

Existenta omenirii pe Pamant este amenintata si atunci acest echipaj trebuie sa gaseasca o alternativa pentru omenire. Interstelar – Calatoria prin Univers a primit un premiu Oscar, are durata de doua ore si 49 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,6.

Inception / Inceputul (2010) – 12 martie, ora 20:10. Inceputul este al doilea film sci-fi al zilei. Cobb (Leonardo DiCaprio) este inzestrat cu o abilitate periculoasa, el poate obtine cu usurinta secrete de la oameni importanti atunci cand acestia sunt in lumea viselor. Aceasta abilitate l-a transformat pe Cobb intr-un fugar international si l-a facut sa piarda tot ce iubea. Intr-o zi, Cobb primeste o noua sansa de a-si recastiga tot ce a pierdut, cu conditia sa introduca toate secretele importante in mintea unei persoane.

Inceputul a primit 4 premii Oscar si este considerat unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile. Are durata de doua ore si 28 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,8.

Matrix (1999) – 12 martie, ora 23. Se spune ca ar exista doua lumi: una reala si una paralela care se numeste Matrix, despre care nimeni nu stie mare lucru. Noe ( Keanu Reeves) vrea sa afle totul despre lumea paralela numita Matrix. Pentru a afla date despre Matrix, Noe va trebui sa intre in contact cu Morpheus (Laurence Fishburne), despre care se spune ca ar fi construit Matrix.

Filmul a primit 4 premii Oscar, are durata de doua ore si 16 minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,7.

Inception / Inceputul se vede la Warner TV

Shaft (1971) – 13 martie, ora 01:35. Bumpy Jonas (Moses Gunn) este liderul mafiei din New York, caruia ii este rapita fata de catre un rival. Pentru a-si recupera fiica, Jonas apeleaza la detectivul de politie John Shaft (Richard Roundtree), cel mai bun detectiv de culoare al orasului.

Sharft a primit un premiu Oscar si un premiu Globul de Aur. Are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Warrner TV va organiza un concurs care se va desfasura in zilele de 11 si 12 martie, cat timp postul difuzeaza aceste filme de Oscar. La acest concurs  sunt puse in joc urmatoarele premii: 20 video proiectoare, 2 coduri promotionale pentru descarcarea jocului video Hogwarts Legacy, 50 de aparate de facut popcorn, 50 de paturi din material reciclabil, 20 de paturi si 20 de carti.

Pentru a castiga aceste premii, trebuie sa intrati pe pagina de Facebook Warner Romania pe parcursul celor doua zile, sa raspundeti la o intrebare dintr-un film si sa dati like paginii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.