Aventurierii gustului la Prima TV
Postul de televiziune Prima TV a anuntat ca din data de 21 martie va difuza o noua emisiune de cooking. Emisiunea se numeste Aventurierii gustului si va fi prezentata de chef Antonio Passarelli si Dezbracatu’.

Emisiunea Aventurierii gustului va fi difuzata pe Prima TV din 21 martie, de la ora 20. Cei doi prezentatori vor pleca alaturi de caravana pentru a aduce in fata telespectatorilor retete traditionale. Retetele vor fi preparate in aer liber iar fiecare reteta va veni si cu o poveste interesanta.

Dezbracatu’ a declarat ca telespectatorii vor rade, se vor relaxa si vor descoperi retete de pe vremea bunicilor. In calatoria lor, pentru realizarea emisiunii, cei doi au trecut prin diverse intamplari interesante. Antonio si Dezbracatu’ au descoperit o Romanie plina de arome si locuri foarte frumoase. El a mai facut o emisiune de cooking tot la Prima TV, numita Chef Dezbracatu’ unde Codrut Chereches le prezenta telespectatorilor retete pentru gratar.

In 2016, Dezbracatu’ a fost prezentatorul emisiunii Cireasa de pe tort alaturi de bucatarul Remus Nica, acesta din urma l-a inlocuit pe Horia Varlan. In acea perioada, Chef Horia era prezent in emisiunile postului Antena 1.

Aventurierii gustului la Prima TV

Emisiunea Aventurierii gustului este a doua emisiune de cooking din grila Prima TV, care le prezinta telespectatorilor retete autohtone din diverse locuri ale Romaniei. Alege reteta nationala este prezentata de Horia Varlan si este asemanatoare cu Aventurierii gustului.

Pe Chef Antonio Passarelli il mai putem vedea si pe TV Paprika unde realizeaza emisiunea La Piata cu Antonio Passarelli. In aceasta emisiune, chef Antonio cutreiera pietele pentru a lua cele mai interesante ingrediente cu care va prepara cele mai gustuoase preparate. De-a lungul timpului, chef Antonio Passarelli a prezentat diverse emisiuni pe canale TV din Romania cum ar fi: TV Paprika, TVR 1 sau Kanal D.

Prima TV este un post generalist ce difuzeaza filme si emisiuni, printre acestea vom enumera Cronica Carcotasilor, Starea Natiei, Focus TV, Insider Politic si altele. Recent, Prima TV a introdus in grila de programe si sezoane noi ale unor seriale de comedie autohtone, Secretele Presedintelui si Oportunistii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.