La interogatoriu – serie Crime+Investigation
In acest articol vom detalia cele mai interesante documentare difuzate pe Crime+Investigation in luna noiembrie.

Secretele interogarii cu Rob Rinder – 14 noiembrie, ora 23. Rob Rinder este de profesie avocat in Marea Britanie. In seria Secretele interogarii vor fi analizate cele mai interesante procese din Statele Unite ale Americii si Marea Britanie. O serie de specialisti vor analiza interogarile politiei. Se cunoaste faptul ca luarea declaratiilor de catre detectivi intr-un caz este cea mai esentiala si importanta munca.

Dupa felul in care detectivii iau declaratiile, se poate obtine o condamnare. In fiecare episod, Rob Rinder, alaturi de cativa detectivi  pensionati foarte cunoscuti in Marea Britanie si SUA, criminologi, pshiologi si experti in limbajul corpului vor analiza interogarile din fiecare caz si vor dezvalui cateva secrete care dezvaluie daca un acuzat minte atunci cand se afla la interogatoriu.

Serialul documentar Secretele interogarii cu Rob Rinder are 5 episoade, fiecare episod are durata de 60 de minute.

60 de zile dupa gratii – sezonul 7 – 12 noiembrie, in fiecare sambata, de la ora 23, cate 2 episoade. Aceasta serie documentara prezinta telespectatorilor cum decurge viata in penitenciarul Henry din Georgia, Atlanta.

Acest serial doreste sa arate care sunt problemele sistemului judiciar din America. Cativa voluntari vor intra sub acoperire ca detinuti timp de 60 de zile in celulele celei mai periculoase inchisori din America. Voluntarii vor sa obtina informatii despre problemele cu care se confrunta detinutii si paznicii. Voluntarii se amesteca printre detinuti fara ca acestia sau gardienii sa stie ca ei nu sunt detinuti cu adevarat.

O parte din voluntari si-au ispasit anterior anii de inchisoare pentru fapte de omor. Oare vor reusi sa supravietuiasca provocarilor din inchisoare? Sezonul 7 al seriei documentare 60 de zile dupa gratii are 10 episoade, fiecare episod are durata de 60 de minute.

La interogatoriu – din 20 noiembrie, in fiecare duminica, de la ora 22. Acest nou serial exploreaza cazuri adevarate de crima. Fiecare episod dezvaluie tactica si momentul decisiv care se petrece in timpul interogatorului. Detectivii vor comenta toate scenele din inregistrarile interogatorului.

Tensiunea in timpul interogatorului este la cote maxime pentru ca, potrivit legii, suspectul nu este obligat sa vorbeasca. Insa, suspectii care aleg sa vorbeasca se pot opri in orice moment. Serialul documentar La interogatoriu are 10 episoade, durata fiecarui episod este de 60 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.