Dulce razbunare – serial turcesc Acasa
Acasa (fostul Pro 2) va difuza in curand seria turceasca romantica Dulce razbunare (Tatli intikam / Sweet revenge – 2016). Seria este produsa de D Productions si a fost difuzata in Turcia de Kanal D.

Serialul turcesc este regizat de Baris Ercetin (Meryem – 2017) iar scenaristii sunt Pinar Ordu si Ilker Arslan (Casatorie cu bucluc – 2019).

Rezumat serial Dulce razbunare
Pelin este convinsa ca ghinionul se tine de ea din cauza felului in care s-a purtat cu Sinan in liceu, motiv pentru care incearca sa obtina iertarea acestuia. Viata lui Sinan a fost schimbata complet de Pelin, motiv pentru care acesta incearca sa obtina o dulce razbunare.

Pelin Soylu (Leyla Lydia Tugutlu) a avut numai ghinion cand vine vorba de viata amoroasa insa crede ca a rupt lantul evenimentelor atunci cand se logodeste cu barbatul visurilor sale, Tolga. Insa, in ziua nuntii, acesta o paraseste pe Pelin la altar, lasand-o cu inima franta. Una dintre prietenele lui Pelin ii spune ca este blestemata de catre cineva din trecut, acesta fiind motivul pentru care are ghinion.

Pelin incepe sa se gandeasca la trecutul sau si isi aduce aminte de Tankut Sinan, care era indragostit de ea in timpul facultatii insa Pelin l-a respins si umilit in fata multor persoane. Din acest motiv, Sinan renunta la studii si la facultate.

In prezent, Pelin incearca sa il gaseasca pe Sinan insa acesta este de negasit. Mai tarziu, ea ajunge la ceremonia de deschidere dintr-un restaurant iar acolo il gaseste pe Sinan insa acesta este complet schimbat.

In distributia serialului vom vedea actorii Leyla Lydia Tugutlu (Içimdeki Ses – 2015, Delibal – 2015), Furkan Andic (Her Yerde Sen – 2019), Cagri Citanak (Dragostea pluteste in aer – 2019), Hazal Türesan (Fatma – 2021), Cemre Gümeli (Domnul Gresit – 2020), Zeyno Günenç (Doktorlar – 2006), Kerem Atabeyoglu (The Young Indiana Jones Chronicles – 1992, Eastern Plays – 2009, Marasli – 2021) si altii.

Dulce razbunare – serial turcesc Acasa

Acasa va difuza seria romantica de comedie Dulce razbunare din 22 iunie 2022, de la ora 21:00, urmand sa inlocuiasca un alt serial turcesc din 2016, Dragoste fara cuvinte.

Dulce razbunare are 30 de episoade difuzate in Turcia in 2016 insa in Romania numarul episoadelor poate fi mai mare din cauza reclamelor. Pe IMDb a obtinut nota 6 din aproximativ 1.100 de recenzii.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre serialul Dulce razbunare in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Un episod turcesc complet, fara reclame ,are 120 de episoade,pe cand romanii il transmit de la ora 21.00-22.00 cu tot cu reclame-aproximativ25 de minute.
    Deci dintr-un episod original, se fac trei episoade romanesti!!!