Casa de Craciun 2 / Doua inimi si o comoara – DIVA
In acest material vom detalia care sunt filmele cu tematica de Craciun din saptamana 29 noiembrie – 4 decembrie ce vor fi  difuzate pe DIVA. Aceste filme vor fi difuzate in zilele de marti si vineri, de la ora 20 si duminica de la ora 16.

The Christmas House 2: Deck Those Hals / Casa de Craciun 2 (2021) – 29 noiembrie, ora 20. Acest film spune povestea familiei Mitchell care se reuneste in apropierea Craciunului pentru a afla cine castiga cel mai interesant si amuzant concurs, cele mai spectaculoase ornamente de Craciun.

Fratii Mike (Robert Buckley) si Brandon Mitchell (Jonathan Bennett) participa la un concurs anual organizat de tatal lor, Bill (Treat Williams) in timpul sarbatorilor de iarna. Concursul familiei Mitchell se desfasoara la casa parinteasca. Cine va castiga oare anul acesta concursul? Filmul Casa de Craciun 2 are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a primit nota 6,4.

Christmas Scavenger Hunt / Doua inimi si o comoara (2019) – 2 decembrie, ora 20. Belinda Philips (Kim Shaw) se intoarce in orasul sau natal de sarbatori pentru a participa la un concurs organizat de primaria orasului. In ziua de Craciun, primarul orasului ascunde prin oras comori iar toti locuitorii fac echipe si incearca sa gaseasca comorile ascunse de primar.

Casa de Craciun 2 / Doua inimi si o comoara – DIVA

Anul acesta, Belinda face echipa in cautarea comorilor cu fostul sau iubit Dustin (Kevin McGarry). Oare vor reusi cei doi sa colaboreze si sa castige concursul? Filmul Doua inimi si o comoara are durata de o ora si 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

‘Tis the Season to be Merry / Craciunul lui Merry (2021) – 4 decembrie, ora 16. Merry Griffin (Rachael Leigh Cook) este o experta in relatii. Ea doreste sa scrie o carte despre relatia perfecta si care sunt regulile pe care un barbat trebuie sa le indeplineasca pentru a deveni partenerul perfect pentru o femeie. Ea face o lista cu reguli care crede ca daca un barbat le indeplineste, este barbatul perfect.

Merry se duce de sarbatori in Vermont pentru a vedea daca gaseste barbatul care bifeaza acele reguli din lista sa. Acolo, ea il intalneste pe Adam Walters (Travis Van Winkle) care este un barbat aratos insa nu indeplineste nicio regula pentru a deveni barbatul perfect. In ciuda acestui lucru, Merry se indragosteste de Adam. Filmul Craciunul lui Merry are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a primit nota 7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.