Vodafone mareste pretul extraoptiunii HBO&HBO Max
Vodafone Romania isi informeaza abonatii privind majorarea extraoptiunii HBO&HBO Max cu 4.95 lei (TVA inclus). Majorarea pretului se va face incepand cu 1 august 2022. Aceasta este notificarea primita de abonatii Vodafone:

„Stimate client,
Te informam ca incepand cu factura lunii august, pretul pentru extraoptiunea HBO&HBO Max va fi cu 4.95 ron (TVA inclus) mai mare. Costul celorlalte servicii active pe cont, extraoptiuni si echipamente, ramane neschimbat.

In cazul in care nu esti de acord cu aceasta modificare, poti denunta unilateral contractul cu privire la extraoptiunea HBO&HBO Max in termen de 30 de zile de la primirea acestei notificari, fara penalitati sau despagubiri.

Prin intermediul HBO&HBO Max ai acces la un continut variat de filme, seriale, documentare si desene animate, pentru tine si familia ta”.

Extraoptiunea HBO&HBO Max include posturile de televiziune HBO, HBO HD, HBO2, HBO2 HD, HBO3, HBO3 HD si platforma online HBO Max.

Reprezentantii Vodafone nu au anuntat marirea pretului extraoptiunii Maxpak, care include posturile HBO si Cinemax in format HD si platforma HBO Max.

Conform unor zvonuri, Vodafone ar urma sa nu mai ofere optiunea HBO Max inclusa dar va adauga continutul platformei Disney+. Totusi, reprezentantii companiei nu au confirmat inca aceasta informatie.

Vodafone mareste pretul extraoptiunii HBO&HBO Max

In plus, Vodafone Romania incepe reorganizarea structurii organizationale, ceea ce va insemna de fapt concedierea mai multor angajati. Reprezentantii Vodafone au mentionat pentru Profit.ro ca „procesul de transformare” va fi transparent si corect pentru angajati, respectand legislatia in vigoare.

Vodafone Romania a incheiat 2020 si 2021 pe minus insa aceste rezultate au existat si in contextul achizitionarii companiei UPC.
Asadar, Vodafone vine cu vesti negative atat pentru abonati cat si pentru angajati.

Voi ce parere aveti despre majorarea extraoptiunii HBO&HBO Max cu 4.95 lei pe luna? Sunteti dispusi sa platiti in continuare pentru aceasta optiune? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

33 COMENTARII

    • Asa plătesc și eu, am prins promoția cu 50% de Black friday. Dacă se măresc tarifele promoția mai este valabila pe la operatorii care au oferit aceasta extraoptiune fie de Black friday fie de bun venit în rețeaua lor. Sincer sa fi, nu știu ce este de HBO Max, nu le am cu filmele, m-am abonat mai mukt de dragu copiilor ca mai stau ei pe la filme, da’ Maxpackul mai mult de 3-4 euro nu face posturile lor. Ce vezi luna asta pe un HBo, vezi luna următoare pe un alt HBO su după încă 2 luni vezi filmele alea pe Cinemax 1 sau 2

  1. Hbo nu m-ai e canal premium. Ar trebui majorate toate abonamentele cu 2 lei și băgat în pachetul de bază. M-ai mult câștigi cu 2 lei de la toți abonații decât cu 30 lei de la 200 clienți. Lumea nu m-ai are timp de Hbo, mulți au prietene, joacă jocuri, tiktok, beau bere pe terasă, etc.

    • Se scumpeste pentru ca in aplicatia HBO Max va intra comtinut de la platforma Discovery +. Deci practic vor fi doua aplicatii in loc de una.

      • Eu am înțeles ca asta este motivul. Totuși, hbo max a anunțat vreo scumpire? Sau doar Vodafone s-a gândit sa facă o scumpire de parca ar baga ei conținut Discovery în aplicație hbo.

        • Momentan HBO nu a anuntat nici o scumpire. Prima data ei negociaza cu partenerii noi contracte atunci cand vor sa vina cu ceva nou pe piata si dupa aceea isi anunta abonatii HBO Max directi (cei care au abonament prin card bancar). Momentan doar Vodafone a anuntat scumpirea. Probabil in curand vor scumpi si cei de la Orange si Telekom. Vom vedea ce va fi cu Digi insa cred ca deja s-au inteles si cu cei de la Digi. De ce spun asta? Pentru ca pe aplicatia Digi Online este Warner tv HD care nu este pe cablu.

        • Vodafone mereu au fost campioni la scumpiri. Le venea din urma Telekom ul. Ei cel puțin o data pe an baga cel puțin 1 euro la fiecare serviciu

      • Dacă nu ma înșel, hbo&hbo max costa la Vodafone acum 4 € iar după scumpire 5 €. Nu mai bine renunti la Vodafone și îți faci abonament pe un an direct la hbo, beneficiind astfel de reducerea de 33%, adică 3,3€/luna? Poate se scumpește și la ei, dar dacă faci acum abonamentul o sa ai reducerea, nu cred ca iti vor mai scumpi din moment ce tu ai plătit deja pe un an.

        • O sa mareasca si HBO Max abonamentul direct in curand , si da aveti dreptate ca daca va faceti abonament direct pe HBO Max pe un an nu vi se va mari abonamentul pe parcursul anului.

      • Conform Sorozatwiki.hu implementarea Discovery + în Hbo Max ar urma să fie disponibil pentru început în Franța în cursul anului viitor. Nu a fost anunțat data exactă a implementării Discovery + în Hbo Max .

          • Ai dreptate dar odată cu lansarea Hbo Max la ei va fi disponibil cu Discovery + direct implementat. Urmând ca ulterior platforma cu Discovery + implementat să fie disponibil și în alte țări. Nu se știe o dată exactă cea ce înseamnă că în acest an nu vom avea parte de Discovery + implementat în Hbo Max.

          • Reprezentanti HBO max au spus prin diferite comunicate ,ca pentru a finaliza inglobarea platformei Discovery + in HBO Max anumite seriale si filme vor disparea din aplicatia HBO Max. La noi au disparut multe seriale si filme romanesti. Dar tot HBO Max a anuntat ca datorita costurilor nu vor mai finata producti locale din anumite tari inclusiv Ro si doar vor cumpara continut de la alti producatori.

          • După părerea mea mulți sunt de părere că Hbo a făcut un pas înapoi luând această decizie de a renunța la anumite producții ce erau disponibile în Hbo Max .Ca să nu mai zic că au venit cu o oferta pentru cei care plătesc în avans pentru un an de zile urmând ca după câteva luni în loc să dezvolte platforma lor astfel încât cu timpul să avem o platforma cât de cât asemănător cu ce au în alte țări unde Hbo Max e disponibil de câțiva ani ei elimină filme, seriale ce la început au considerat importantante motiv pentru care au fost disponibile pe platforma Hbo Max. Nu e exclus ca cu această decizie să piardă din abonați în toate tarile unde au lansat Hbo Max în martie.Sunt curios și în acele țări unde Hbo Max e disponibil de la început ( înainte de lansarea aplicației în acest an în anumite țări)vor renunța la anumite categorii de filme, vor renunța la filme, seriale sau în acele țări vor avea abonați acces la platforma Hbo Max care in continuare se va dezvolta venind cu filme, seriale noi în continuare dar și cu Discovery + implementat..Acesta de asemenea având conținut mult mai bogat față de cel care va fi disponibil în țările unde a fost recent lansat Hbo Max sau urmează să fie lansat în cursul anului viitor. Mulți dintre noi nu înțelegem de ce era necesar sa renunțe la anumite filme, seriale dacă Discovery + ar urma să fie implementat în Hbo Max doar anul viitor și va fi disponibil pentru început în Franța odată cu lansarea platformei Hbo Max urmând ca mai târziu sa fie disponibil în alte țări unde in prezent e disponibil Hbo Max, sau urmează să fie lansat platforma Hbo Max.

    • Am inteles ca notificarile au fost primite si de abonatii care aveau gratuita aceasta extraoptiune, urmand sa fie tarifata. Cel mai bine ar fi sa dai un telefon la relatii cu clientii Vodafone pentru a intreba.

    • De cand s-au schimbat noile coduri de client , vechii clienti UPC/ Vodafone nu mai au obtiunea HBO Maxpachet inclusa in abonament ca bonus ( noile coduri de client au fost date catre clienti acum o luna doua) . Daca dvs nu v-ati reinnoit un nou contract cu Vodafone sa zicem de la 1-mai sau 1 iunie atunci cele 24 de luni de gratuitate pentru HBO si HBOMaxpach nu mai este valabila. De luna viitoare veti fi taxat cu noul pret.

        • Abonatii pot renunta doar la pachetul HBO sau HBO Maxpack nu la toate serviciile fixe Vodafone. Pentru ca scumpirea nu se face la pachetul de baza. Numai daca scumpirea se face la pachetul de baza atunci abonatul poate preda echipamentul.

          • Gorila, Mihai a scris ca-l are gratuit 24 dr luni de pe urma unei oferte promoționale cu contract pe 24 de luni de „bun venit în rețea”. Fără gratuitatea aceea poate Mihai ju vroia sa se aboneze la ei pe 24 de luni. Pica gratuitatea bonusului , pica automat tot contractul cu toate serviciile. Regulile nu se pot modifica în timpul jocului. Dacă era abonat la acel pachet sau, nu știu dacă a existat asa ceva vreodată sa aibă oferta numai la extraoptiunea aia gratuit 24 de luni, atunci DA, poate renunță la aceea extraoptiune, dar Mihai a primit gratuit 24 de luni acel pachet ca s-a obligat pri contract sa stea la ei 24 de luni cu cel puțin 2 servicii fixe cablu și internet

          • Dsf eu m-am luat dupa acea instiintare trimisa de Vodafone care spune clar ca daca abonatii nu sunt de acord cu scumpirea se poate renunta unilateral la acel pachet adica HBO si HBO maxpack. Regulile se pot schimba daca in contract este scris ca operatorul isi rezerva dreptul bla bla. Aceste chestii sunt scrise cu litere mici in contracte. Eu cred ca acele oferte cu HBO gratuit timp de 24 de luni au expirat pentru ca altfel nu isi permiteau cei de la Vodafone sa vina cu astfel de modificari. Sau poate acea notificare nu ii va veni domnului Mihai insa imi vine greu sa cred ca scumpirea pachetului pentru domnul Mihai o va suporta Vodafone.

          • Dacă primește înștiințarea aia și a semnat contract pe 24 luni cu hbo inclus , poate rezilia unilateral tot contractul