Detectivul Agathei Christie – pe Epic Drama
Postul de televiziune Epic Drama va difuza de astazi, 4 aprilie, serialul Agatha Christie’s Hjerson / Detectivul Agathei Christie (2021). Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 22, cate 2 episoade.

Klara Sandberg (Hanna Alstrom) este o realizatoare de emisiuni TV care nu prea a avut succes. Pentru a-si relansa cariera profesionala, Klara doreste sa faca o emisiune despre cazuri politiste reale. Realizatoarea TV doreste sa il cunoasca pe detectivul pshiolog criminalist Sven Hjerson (Johan Rheborg).

Sven a rezolvat multe cazuri celebre de crima insa acesta a disparut fara nici o explicatie. Sven s-a retras si duce o viata asa cum isi doreste. Klara nu l-a cunoscut niciodata pe Sven si nu stie cum sa dea de el insa ea are noroc. El afla ca mama lui a decedat si astfel este nevoit sa se intoarca in orasul Aland, pe care l-a parasit acum 30 de ani. Klara si Sven se intalnesc pentru prima data pe feribotul care ii duce catre orasul Aland. Astfel, cei doi leaga o prietenie si vor rezolva diferite cazuri de crima.

Personajul Sven Hjerson este inventat de scriitoarea Ariadne Oliver, la randul sau Ariadne este un personaj al romanelor scrise de Agatha Christie.

Serialul Detectivul Agathei Christie este primul serial in care apare Sven Hjerson, iar aceasta productie va contine povestile scrise de celebra scriitoare. Acest serial este plin de mister, drama dar si umor, uneori dand senzatia ca este un serial de comedie.

Detectivul Agathei Christie – pe Epic Drama

Detectivul Agathei Christie a fost filmat in Finlanda. Serialul are un sezon cu un total de 8 episoade, fiecare episod are durata medie de 44 de minute. In ceea ce priveste sezonul 2, nu a fost anuntat inca daca serialul va fi reinnoit sau anulat insa vom anunta daca va fi cazul. Pe IMDb, acest serial a obtinut nota 5,8.

Postul de televiziune Epic Drama apartine companiei Viasat World si difuzeaza filme si seriale de epoca. Pe Epic Drama putem viziona serial precum Cazurile lui Miss Fisher, Detectivul Murdoch, Misterele lui Frankie Drake si altele.

Viasat World detine in Romania posturile: Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History, TV 1000 si Epic Drama. Epic Drama se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.