Mi-am ucis sotul / Astrid si Raphaëlle – DIVA
Postul de televiziune DIVA urmeaza sa difuzeze in premiera un nou serial francez numit Mi-am ucis sotul (J’ai tué mon mari – 2021). Acesta este un thriller care incepe cu Anna, o femeie care nu mai suporta violenta la care este supusa din partea sotului si il ucide pe acesta. Insa, se pare ca sotul ei nu este mort iar fiul lor este in pericol.

In episodul 2, Anna ajunge in pragul disperarii si ia un ostatic pentru a incerca sa fie cu un pas in fata urmaritorilor dar si pentru a dezvalui adevarul despre Manuel.

Rolul principal este interpretat de Erika Sainte si vom vedea inclusiv alti actori precum Tiphaine Daviot (The Climb – 2017), Antoine Gouy (a interpretat rolul lui Benjamin Ferel in serialul de succes Lupin), Walid Afkir, Antoine Cholet (Borgia – 2011), Melan Omerta, Hiba Abouk (El Príncipe – 2014) si altii.

Primul sezon al acestui serial are 6 episoade iar momentan nu exista informatii daca va fi reinnoit cu sezonul 2. Pe IMDb are doar 6 recenzii si nota 5.2.
Serialul Mi-am ucis sotul va avea premiera pe DIVA duminica, 13 februarie 2022, de la ora 21:00, urmand sa fie difuzat si de la ora 22:00.

Mi-am ucis sotul / Astrid si Raphaëlle – DIVA

Un alt serial francez difuzat in prezent de DIVA este Astrid si Raphaëlle (2019), difuzat in prezent sambata de la ora 11:00 si in reluare duminica de la ora 20:00.

Serialul este creat de Laurent Burtin (cunoscut si pentru Stagiara, difuzat in trecut de DIVA) si Alexandre de Seguins. Astrid sufera de sindromul Asperger insa are o memorie incredibila, astfel incat devine utila pentru analizarea fisierelor. Comandantul decide sa ii incredinteze cazuri foarte complexe care au ramas nerezolvate pana in prezent.

In serial vom vedea actorii Sara Mortensen, Lola Dewaere, Benoît Michel, Jean-Louis Garçon, Meledeen Yacoubi, Husky Kihal, Jean Benoit Souilh, Lizzy Brynn si altii.

Serialul Astrid si Raphaëlle are doua sezoane si un numar total de 17 episoade. Va avea si sezonul 3 care va fi lansat, cel mai probabil, anul acesta (filmarile au inceput in octombrie 2021).

Pe IMDb, seria Astrid si Raphaëlle a obtinut nota 8 din 702 recenzii.

Update 18.01.2023: DIVA redifuzeaza Astrid si Raphaelle din 20 februarie 2023, de la ora 13:30;

Update 14.05.2023: Astrid si Raphaelle se poate vedea din nou pe DIVA, din 26 iunie, de la ora 19:50;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII