Black Mirror / Oglinda neagra – data lansare sezonul 6
Reprezentantii Netflix au confirmat data lansarii sezonului 6 al serialului antologic de succes, Oglinda neagra (Black Mirror – 2011). Desi cele 5 sezoane lansate sunt formate din numai 22 episoade, serialul a fost foarte apreciat atat de cei care l-au vizionat cat si de critici.

Episoadele nu au legatura unele cu celelalte iar fiecare episod prezinta un viitor apropiat distopic, intr-un univers high-tech unde se imbina cele mai mari inovatii si cele mai negre instincte ale omenirii.

Sezonul 6 vine la 4 ani distanta fata de sezonul 5 in urma unor negocieri prelungite intre Netflix si reprezentantii postului.

Black Mirror / Oglinda neagra – trailer sezonul 6

Netflix a lansat si trailerul noului sezon, care poate fi vizionat aici:

In trailer putem vedea actorii Aaron Paul (cunoscut pentru rolul lui Jesse Pinkman din serialul de succes Breaking Bad), Zazie Beetz (a avut roluri in productii precum Deadpool, Joker si Atlanta) dar si pe  Salma Hayek, Annie Murphy, Ben Barnes, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Paapa Essiedu, Rob Delaney sau Rory Culkin.

Black Mirror / Oglinda neagra – data lansare sezonul 6

Netflix va adauga sezonul 6 al serialului Oglinda neagra din luna iunie, nu a fost specificata inca data insa cel mai probabil va fi mentionata luna urmatoare. Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea data lansarii. In ceea ce priveste numarul episoadelor, nu a fost comunicata aceasta informatie insa probabil va fi undeva intre 3 si 6 (celelalte sezoane au avut 3, 4 sau 6 episoade).

Oglinda neagra este unul dintre cele mai bune seriale Netflix, a castigat 6 premii Emmy iar pe IMDb are o nota excelenta, 8.8 din aproximativ 568.000 de recenzii. Ocupa locul 69 in topul IMDb al celor mai bine-notate seriale din toate timpurile iar in prezent ocupa pozitia 90 in topul celor mai populare seriale ale momentului.

Numele serialului face referire la efectul unui ecran de televizor sau monitor atunci cand este oprit, avand o reflexie neagra asupra celui care il priveste.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Daca unii considera bun un serial in al carui pilot un tip face sex cu un porc…nu este decat un gunoi woke care imita Outher Limits si Twilight Zone.