Echipa de talhari: serialul – Netflix
Luna aceasta Netflix va lansa un serial francez numit Echipa de talhari (Ganglands / Braqueurs), o adaptare a filmului omonim din 2015, ambele fiind create si regizate de Julien Leclercq.

Medhi, un talhar profesionist si Liana, o hoata aflata la inceputul „carierei” sunt implicati intr-un razboi al drogurilor si trebuie sa colaboreze pentru a-si salva persoanele dragi.

Medhi este un personaj discret din lumea interlopa belgiana, genul care planuieste cu atentie fiecare lovitura, fiind foarte precaut. De data aceasta, el pregateste un razboi de proportii dupa ce ii este rapita nepoata.

La fel ca in primul film, personajul principal este Sami Bouajila (The Siege – 1998, Days of Glory – 2016) iar in serial vom vedea si alti actori precum Sam Kalidi (4 Blocks – 2017), Tracy Gotoas, Samuel Jouy (Burn Out – 2017), Nabiha Akkari (Happy End – 2017, The Bureau – 2015), Sofia Lesaffre (Les Misérables – 2019) si altii.

Echipa de talhari: serialul – Netflix

Primul sezon va avea 6 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 24 septembrie 2021.
Pe IMDb, filmul din 2015 are nota 6.3 din aproximativ 4.700 de recenzii.

Monstrii din interior: Cele 24 de fete ale lui Billy Milligan – Netflix

Din 22 septembrie, Netflix va adauga o miniserie documentara numita Monstrii din interior: Cele 24 de fete ale lui Billy Milligan (Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan). La sfarsitul anilor ’70, un violator in serie sustinea ca mai multe personalitati ii controleaza actiunile, urmand ca procesul juridic desfasurat ulterior sa uimeasca pe americani.

In 1977, un violator in serie a lovit Universitatea de Stat din Ohio. Dovezile l-au identificat rapid pe Billy Milligan, un tanar cu dosar penal si cu o copilarie traumatizata. Insa, dupa ce a fost arestat, Billy avea un comportament total diferit si nu isi amintea ce se intamplase. Mai multi psihiatrii l-au diagnosticat ca avand personalitati multiple, determinand intr-un final ca exista 24 de personalitati in mintea acestuia. Intr-un caz care a captat atentia intregii natiuni si avand o aparare unica, Billy Milligan a fost declarat nevinovat datorita conditiei sale.

Jailbirds New Orleans: Viata de dupa gratii – Netflix

Tot din 24 septembrie vom vedea pe Netflix Jailbirds New Orleans: Viata de dupa gratii, un reality show american despre detinutele din centrul judiciar din New Orleans.

Update 05.10.2021: De la lansare, serialul Echipa de talhari a obtinut pe IMDb nota 7 din 907 de recenzii; Netflix nu a anuntat inca daca serialul va fi anulat sau daca va fi reinnoit cu sezonul 2; Insa, avand in vedere ca serialul si-a rezervat un loc in topul celor mai vizionate seriale pe Netflix, sunt sanse sa vedem si sezonul 2; Vom anunta cand vom avea informatii in acest sens;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.