Sfantul Maik – serial german Prima TV si Prima Comedy
Postul de televiziune Prima TV va difuza de astazi un nou serial interesant de comedie si actiune. Serialul este german, se numeste Sankt Maik / Sfantul Maik (2018) si va fi difuzat de luni pana miercuri de la ora 23 si joia de la ora 23:30.

Sfantul Maik spune povestea unui bandit care fuge de politie. Maik Schafer ( Daniel Donskoy) este un bandit care fuge de politie, el se afla intr-un tren imbracat intr-un costum de dirijor. Langa el in tren se asaza un vicar pe nume Sanman, din vorba in vorba Maik afla ca vicarul va fi paroh in parohia oraselului Lauterberg.

Parintele Sanman moare subit in tren. Maik decide sa se imbrace cu sutana parintelui si se duce in oraselul Lauterberg. Acolo, Maik va fi foarte bine vazut de catre locuitori pentru ca le rezolva problemele intr-un mod neortodox. Aflat in Lauterberg, el primeste o scrisoare prin care este informat ca fratele sau Kevin Schafer (Vincent Kruger), un traficant de droguri din Berlin, a pierdut o marfa in valoare de 50.000 de euro. Acum, Kevin ii cere ajutorul lui Maik rugandu-l sa faca rost de bani ca sa poata plati marfa pierduta.

Pentru a-l ajuta pe fratele sau, Maik are in plan sa fure un obiect valoros din parohie. Intre timp afla si politia de noul vicar din Lauterberg si o trimite pe ofiterul de politie Eva (Betina Burchard) sub acoperire ca sef al corului bisericii din Lauterberg.

Sfantul Maik – serial german Prima TV si Prima Comedy

Sfantul Maik este un serial german format din trei sezoane cu un total de 28 de episoade. Durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7. Serialul se poate viziona si pe Prima Comedy in fiecare seara, de la ora 21.

Prima Comedy este exclusiv in grila digitala de cablu a operatorului Digi. O alta emisiune ce va fi preluata de Prima TV de pe Prima Comedy este Banc Show. Emisiunea va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 10:30.

Prima TV si Prima Comedy apartin grupului Clever Media. Prima TV are licenta generalista si se afla in grilele de baza ale celor mai mari companii de cablu, dth si iptv.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.