Nou acord intre Antena Entertainment si Paramount Global Content Distribution
Antena Entertainment Grecia, companie care detine printre altele posturile AXN, anunta ca a incheiat un parteneriat cu Paramount Global Content Distribution. Ce prevede acest parteneriat? Paramount va oferi un continut de calitate cu filme si seriale posturilor AXN.

Posturile de televiziune AXN vor oferi telespectatorilor peste 2000 de ore cu filme si seriale marca Paramount. Incepand din aceasta primavara, telespectatorii vor putea urmari seriale si filme politiste de actiune, de dragoste, comedii, animatii, exact ce prefera sa urmareasca publicul local.

Iata care sunt productilie marca Paramount ce se vor putea vedea pe posturile AXN in urmatoarea perioada: Saga Misiune Imposibila, Star Trek, productii cult cum ar fi Dictatorul, Terminator: Genisys, Salvati soldatul Ryan, Zborul sau Naufragiatul. Telespectatorii AXN vor putea urmari cele de mai succes seriale marca Paramount, cum ar fi: NCIS Hawai’i, CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Vegas, FBI: Most Wanted, Walker, Dan Brown’s The Lost Symbol.

Mici telespectatorii vor putea urmari filme animate marca Paramount: Motanul incaltat, Cum sa iti dresezi Dragonul, Buretelul Bob si coroana regelui Neptun, SpongeBob: aventuri pe uscat sau primele doua filme Kung Fu Panda.

Nou acord intre Antena Entertainment si Paramount Global Content Distribution

Reamintim ca pana in anul 2021, Viacom CBS (actuala companie Paramount) detinea in Romania doua canale de filme: Paramount Channel si Comedy Central. In 2021, Paramount Channel a fost inlocuit cu postul de desene animate TeenNick iar filmele erau transferate pe Comedy Central.

La inceputul acestui an, Paramount in colaborare cu Sky a lansat in Romania si in Europa platforma de streaming SkyShowTime unde abonatii acestei platforme pot urmari toate productiile de succes marca Paramount. Pe SkyShowTime abonatii pot urmari filme si seriale si de la alti producatori de continut: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animations, Paramount+, ShowTime Sky Studios si Peacock.

Cel mai de succes serial marca Paramount din ultimul timp se numeste Yellowstone si este disponibil pe platforma SkyShowTime. Posturile AXN au licenta tematica – filme si seriale si se afla in pachetele de baza ale celor mai mari companii de cablu, dth si iptv din Romania, de exemplu Digi, Vodafone, Orange, Focus Sat sau INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Au fost transferate filmele doar pe moment pe Comedy Central. În prezent nu mai au niciun film Paramount pe Comedy Central, ci doar seriale de comedie.