Australia: Capturi in salbaticie pe Viasat Explore (Aussie bull catchers) este cel mai nou serial documentat difuzat de marti, 3 noiembrie, de la ora 22:45 si de la 23:10. In primele doua episoade vom putea vedea periculoasa vanatoare de tauri salbatici din Lorella Springs.

Daca suntem interesati de documentare australiene, Viasat Explore difuzeaza in prezent urmatoarele:
Cautatorii de aur din Australia (Aussie gold hunters) – sezonul 2 – Cautatorii de aur incearca sa dea lovitura in vestul salbatic al Australiei.

Marele metrou al Australiei (Big Australian Metro) – sezonul 1 – Cinci ani de filmari arata stadiile de constructie privind unul dintre cele mai mari proiecte de constructie din Australia.

Vanatorii de homari din Australia (Aussie lobster hunters) – sezonul 2 – Aventurile periculoase ale capitanilor unor vase de pescuit de homari si efortul depus pentru a obtine cele mai cautate fructe de mare din lume.
Australia: Capturi in salbaticie pe Viasat Explore

Cum au cucerit lumea cainii si pisicile pe Viasat Nature
How dogs and cats conquered the world este un serial-documentar care ne arata istoria cainilor, a pisicilor si cum au ajuns descendentii unor animale de prada sa ne fie cei mai buni prieteni. Se va putea viziona pe Viasat Nature de sambata, 14 noiembrie, incepand cu ora 14:00. In primul episod vom putea vedea transformarea lupilor in caini si imbinarea istoriei lor cu cea a oamenilor.

Animale de speriat – sezonul 3 – Viasat Nature
Pe 13 noiembrie, de la ora 19:00, incepe un nou sezon al seriei Animale de speriat, in care il vom putea vedea pe Niall McCann ajungand in sudul Indiei si descoperind cat de multi oameni mor anual din cauza muscaturilor de serpi.

In prezent, Viasat Nature difuzeaza si alte seriale care ne-ar putea interesa precum: De dragul cainilor cu Paul O’Grady (sezonul 4), Ursii salvati (sezonul 3), Marile fluvii ale lumii (sezonul 1), Mutatii meteo (sezonul 1), Veterinarii din Yorkshire (sezonul 7), Animale de prada sau de companie? (sezonul 1), Dominic Monaghan in salbaticie (sezonul 3) si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.