A fost odata in Soho – Film Now
In acest material vom detalia filmele lunii noiembrie difuzate de Film Now.

Stillwater (2021) – 4 noiembrie, ora 21:55. Bill (Matt Damon) este un tata grijuliu din SUA, el are o fata care studiaza in Franta. Fiica lui Bill este suspecta de crima, aceasta il suna pe tatal sau si ii jura ca este nevinovata. Bill lasa tot si se duce in Franta sa isi ajute fiica.

In Franta, lui Bill i se va pune tot felul de piedici  atunci cand incearca sa dovedeasca nevinovatia fetei lui insa el nu se va lasa doborat. Filmul Stillwater are durata de doua ore si 19 minute, pe IMDb a primit nota 6,6.

Pacific Rim: Uprising / Pacific Rim 2: Revolta (2018) – 6 noiembrie, ora 20. Lupta dintre extraterestri Kaiju si masinile de roboti Jaeger facute de oameni continua si in acest film.

Jake Pentecos  (John Boyega) va alcatui alaturi de sora lui, Mako Mori (Rinko Kikuchi), o echipa care va da un ultim atac asupra extraterestrilor giganti. Filmul Pacific Rim 2: Revolta are durata de o ora si 51 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.

The Art of Racing in The Rain / Povestea incredibila a lui Enzo (2019) – 19 noiembrie, ora 20. Acest film este facut dupa un roman scris de Garth Stein. Filmul  spune povestea de viata a unui pilot de Formula 1. Aceasta poveste este relatata de un caine pe nume Enzo care era cel mai bun prieten al lui Milo Ventimiglia, un sofer amator dar care isi dorea foarte mult sa devina sofer profesionist de Formula 1 si a facut tot ce a putut pentru a-si realiza visul.

Enzo este un caine din rasa Golden Retriever. El este convins ca dupa ce i se termina viata de caine, el se va reincarna in om. Filmul Povestea incredibila a lui Enzo are durata de o ora si 49 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,5.

A fost odata in Soho – Film Now

Wonder Woman 1984 / Femeia Fantastica 1984 (2020) – 27 noiembrie, ora 20. Diana Prince / Femeia Fantastica (Gal Gadot) are superputeri si traieste printre oameni.  Lumea nu stie ca Diana are puteri supranaturale, ea este curatator de artefacte antice. Lumea afla de puterile Femei Fantastice in momentul in care se va duela cu Maxwell Lord si Cheetah (o fosta prietena a Femeii Fantastice devenita dusman).
Filmul Femeia Fantastica are durata de doua ore si 31 de minute pe IMDb a primit nota 5,4.

Last Night in Soho / A fost odata in Soho (2021) – 28 noiembrie, ora 22:05. Eloise (Thomasin McKenzie) este designer de moda, ea este fascinata de moda anilor ’60. Eloise viseaza sa fie teleportata si sa traiasca in acea perioada. Visul Eloisei se va confunda cu realitatea si ii va schimba complet viata dar nu in bine asa cum credea. Filmul A fost o data in Soho are durata de o ora si 56 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.