A7 TV Party Mix Cinetube Traditional TV in grila Telekom
Posturile A7 TV, Cinetube, Party Mix, Traditional TV si 24 Mix Teleshop au fost introduse in grila de programe Telekom pe cablu digital si IPTV. Pe langa aceste posturi, in grila vor mai fi introduse posturile Metropola TV si EMI TV.

Conform reprezentantilor Telekom (raspunsul a fost primit pe pagina oficiala de Facebook Telekom Romania), posturile mentionate mai sus vor fi introduse in grila Telekom astazi si maine.

Posturile au intrat pe urmatoarele pozitii:
-Cinetube – 375
-24 Mix Teleshop – 430
-Traditional TV – 477
-Party Mix – 478
-A7 TV – 124
-EMI TV – 476
-Metropola TV – 125

Metropola TV era deja disponibil in grila de cablu Telekom insa doar regional in Bucuresti si Ilfov. Acum, televiziunea se poate receptiona in reteaua Telekom la nivel national.

Metropola TV a anuntat printr-un comunicat de presa grila de programe disponibila din 22 februarie 2021, difuzand emisiuni precum Madalin Ionescu Show, Dragoste din Romania, Fenomen Social, Doar o cifra sa-ti mai spun, PRIME TIME, Direct din viitor, Intre prieteni, Dimineti cu Georgia, 60 de minute, Unu la unu, Scoala @ltfel si altele.

Reamintim ca postul Metropola TV a primit licenta audiovizuala cu difuzare regionala (Bucuresti si Ilfov) in martie 2020. In luna august, a inceput emisia iar din 7 ianuarie 2021 are licenta cu difuzare nationala.

A fost inclus si in lista de programe must carry a anului acesta si il vom putea vedea, cel mai probabil, in grila tuturor operatorilor mari de televiziune prin cablu din Romania.

La Digi (RCS – RDS), Metropola TV este disponibil, momentan, doar la nivel regional (in Bucuresti si Ilfov) in grila de televiziune prin cablu.

Vom actualiza acest articol cand vor fi introduse si posturile EMI TV si Metropola TV la nivel national in grila Telekom.
Nu avem informatii daca aceste programe vor fi introduse si in grila de televiziune prin satelit.

Daca inca nu receptionate noile programe, lasati receptorul oprit timp de cateva minute dupa care il reporniti, in acest fel se va face actualizarea grilei de programe.

Voi ce parere aveti despre aceste programe? Lasati un comentariu mai jos.

Update: Au fost introduse si Metropola TV si EMI TV;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

33 COMENTARII

  1. Consider ca este o discriminare din partea tuturor furnizorilor de servicii prin cablu sau prin fibra optica.
    De ce pe utilizatorii de antene satelit ii dau la o parte? Ce… Aceștia nu aduc bani în buzunarele directorilor de companii?

    • Nu este vina cablistilor ca nu se aplica principiul must carry si pe dth, vina este a celor de la CNA. Plus ca ,chiria unui TP si ridicarea unui post pe satelit costa , iar aceste costuri sunt suportate de clientii . Nr clientilor care au dth este in scadere an de an cel putin la digi pentru ca ei se extind cu reteaua de fibra optica iar clientii de pe dth sunt transferati pe fibra.

    • Noi nu suntem Digi sau Telekom. Iar ridicarea unui post tv pe satelit costa. Cheltuielile sunt suportate de clientii, iar nr clientilor pe DTH este in scadere an de an.