Dragoste din Romania si Fenomen Social pe Metropola TV
Printr-un comunicat de presa remis catre media-max.ro, Metropola TV anunta transformarea postului din televiziune regionala in televiziune cu licenta nationala, urmand sa poata fi receptionata de luni, 22 februarie 2021, in toata tara.

Una dintre cele mai importante emisiuni care va fi difuzata de Metropola TV a fost deja anuntata anterior de reprezentantii postului si anume Madalin Ionescu Show, de luni pana joi de la ora 22:00.

Psihologul si expertul in parenting Gabriela Maalouf va prezenta emisiunea Fenomen Social, de luni pana vineri de la ora 13:00. Vor fi abordate subiecte despre violenta domestica si probleme de comportament.

Dragoste din Romania este o noua emisiune marca Metropola TV, Cezara Munteanu va prezenta oameni care au contribuit la comunitatea in care traiesc, oameni de afaceri care au infiintat companii reprezentantive pentru tara noastra si persoane care au ales sa se intoarca in tara.

Doar o cifra sa-ti mai spun va fi o alta emisiune difuzata de Metropola TV, joia de la ora 17:00. Aceasta este o emisiune economica prezentata de Edward Pastia (fostul director al postului Realitatea TV) menita sa prezinte statistici economice. In 2020 a demisionat din functia de director a postului Realitatea TV, ocupandu-se de postul local Dobrogea TV din functia de director de programe.

PRIME TIME este o emisiune prezentata de Adrian Bucur unde alaturi de invitatii emisiunii va aborda subiecte de actualitate din diverse domenii (politic, social, cultural si altele). Va fi difuzata de luni pana joi, in intervalul 20:00 – 22:00.

Direct din viitor cu Mariana Cojocaru, emisiune despre horoscop, astrologie, numerologie si altele, se poate vedea in fiecare zi de la ora 16:00 sau vinerea in intervalul 21:00 – 23:00 (editie speciala).

De luni pana vineri de la ora 14:00, Dana Istrate va avea invitati care isi vor spune povestea de viata, vor povesti despre destinatii de vis, preparate delicioase sau vor oferi sfaturi din diverse domenii in emisiunea lifestyle Intre prieteni. Vom putea vedea si rubrica Fratzi afla tot cu Andreea Fratila.

Ziua va incepe cu matinalul Dimineti cu Georgia, prezentat de Georgia Dascalu, de luni pana vineri in intervalul 09:00 – 12:00, unde vor fi dezbatute diverse subiecte de interes pentru tineri.

Dragoste din Romania si Fenomen Social pe Metropola TV

Mariana Zberianu va prezenta cele mai importante stiri timp de o ora in emisiunea 60 de minute, marti si miercuri de la ora 17:00.

Stirile vor fi prezentate dupa cum urmeaza:
-Iulia Balusa, de luni pana vineri de la ora 12:00;
-Gabriel Balasu prezinta jurnalul de seara, de luni pana joi de la ora 19:00;

Emisiunea sportiva Sport Arena la zi va fi prezentata de Alice Bodescu de luni pana vineri de la ora 17:00 iar editia speciala Sport Arena de weekend va fi prezentata de Alice Bodescu alaturi de Robert Gherghe, Ionel Lutan si Daniel Nazare.

In emisiunea Unu la unu vom putea vedea interviurile tinute de Mihaela Popescu avand invitati de seama din diverse domenii.

Scoala @ltfel este o emisiune educativa destinata copiilor cu varste intre 10 si 18 ani iar tinerii vor putea continua sa acumuleze cunostinte utile in emisiunea de weekend Meserii de la A la Z, prezentata de Ionut Becheru.

Reprezentantii Metropola TV au mentionat ca operatorii de televiziune prin cablu vor prelua weekendul acesta in grile postul de televiziune.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII