Abonamentele UPC se scumpesc cu 3.5 lei de la 1 noiembrie 2018

Compania UPC anunta ca vor scumpi toate abonamentele incepand cu 01 noiembrie 2018 cu suma de 3.5 lei. Abonatii UPC care nu sunt de acord cu aceasta modificare vor avea posibilitatea de a rezilia contractul in termen de 30 de zile de la data primirii notificarii.

Mesajul primit pe e-mail de catre abonatii UPC este urmatorul:

„Stimate client,

Dorim sa va informam ca, incepand cu factura lunii noiembrie, pretul lunar al abonamentului dumneavoastra pentru codul de client xxxx, va creste cu 3.5 lei (TVA inclus).
Aceasta modificare tarifara reflecta o parte din cresterea semnificativa a costurilor de furnizare a serviciilor.
Noi, la UPC, investim si inovam in permanenta pentru a le oferi clientilor acces la cele mai noi tehnologii, multe din ele aduse in premiera pe piata din Romania. Clientii UPC au acces la viteze superioare de pana la 500 Mbps prin wifi cu modemul de ultima generatie, Connect Box. De asemenea, oferim cea mai extinsa si variata grila de canale potrivita pentru nevoile intregii familii si acces la continutul preferat oriunde si oricand prin aplicatia Horizon GO

In conformitate cu prevederile articolului 51 alineatul (7) din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2011 privind comunicatiile electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta modificare, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul, in termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificari, fara plata niciunor penalitati sau despagubiri. In acest sens, va puteti prezenta in orice magazin UPC pentru a depune cererea de reziliere.”

Abonamentele UPC se scumpesc cu 3.5 lei de la 1 noiembrie 2018.
Initial existau zvonuri despre majorarea abonamentelor din cauza programelor Look, pentru a continua retransmisia acestora insa se pare ca motivul invocat de catre cei de la UPC este cresterea semnificativa a costurilor de furnizare a serviciilor.
Mesajul de mai sus a fost trimis clientilor UPC pe adresa de e-mail si exista posibilitatea de reziliere a contractului fara plata unor taxe suplimentare de instalare sau activare a serviciilor in termen de 30 de zile de la data primirii notificarii.

Aceste scumpiri la UPC vin la o saptamana dupa introducerea in grila de programe UPC a canalelor 24 Horas, Canal 33 si Cinemax HD. UPC este unul din cei mai mari furnizori de servicii fixe (televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixa) din Romania, unul din principalii competitori ai companiei RCS – RDS, cel mai mare jucator pe piata de cablu tv si internet fix din Romania.

Vom vedea care va fi impactul acestei scumpiri a abonamentului asupra clientilor UPC, voi ce parere aveti despre aceste modificari recente?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele