Posturile FilmBox gratuite temporar la Focus Sat
Focus Sat ofera gratuit utilizatorilor cu subscriptie activa programele FilmBox pana pe 11 ianuarie 2021, astfel incat abonatii vor putea beneficia de posturile FilmBox fara sa efectueze vreo operatiune in plus si fara sa plateasca suplimentar.

Posturile disponibile gratuit sunt Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Filmbox Premium, Filmbox Stars, Docubox, Fightbox. In plus, se ofera acces gratuit la platforma online Filmbox Live. Acestea sunt incluse in optiunea Filmbox care costa, in mod normal, 7 lei pe luna.

Nu exista informatii daca utilizatorii Focus Sat care au deja optiunea Filmbox activa vor beneficia de o reducere a acestei optiuni insa reprezentantii Focus Sat nu au mentionat nimic in acest sens in postarea lasata pe pagina oficiala Facebook Focus Sat Romania.

Promotia descrisa mai sus este oferita de vineri, 11 decembrie 2020.
Pachetul de baza Focus Sat este Familia iar pretul este 37 lei pe luna (sau 35 de lei daca pachetul se activeaza online).

Reamintim ca Digi (RCS & RDS) a lansat astazi o campanie asemanatoare prin care ofera gratuit televiziunile ultraHD Digi 4k si Eurosport 4k tuturor abonatilor de televiziune prin cablu Digi, indiferent ca beneficiaza de televiziune analogica sau digitala. Bineinteles, pentru a viziona aceste doua posturi, conditia obligatorie este de a utiliza un televizor 4k.

Posturile FilmBox gratuite temporar la Focus Sat

Ultima data cand Focus Sat a lasat extraoptiunea Filmbox gratuita a fost in luna aprilie, in acel moment abonatii au putut beneficia de posturile Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Filmbox Premium, Filmbox Stars, Docubox, Fightbox intre 1 si 30 aprilie 2020.

Vom vedea daca alti operatori de telecomunicatii vor lansa campanii de gratuitate in luna cadourilor, momentan Digi si Focus Sat fiind singurii operatori care au lasat canale libere pentru vizionare pe o perioada de timp care include si sarbatorile de iarna.

Voi ce parere aveti despre posturile Filmbox si noua campanie Focus Sat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII

  1. uite ca a venit sfarsitul anului ce surprize a oferit vodafone domnule gorila v-ati inselat nu a oferit nicio surpriza cum era de asteptat vodafone nu mai este cum a fost este o firma jalnica si slaba care pacalesc clienti sa semneze contracte cu ei pe 2 ani

  2. tv.focussat.ro/app/reducere-craciun/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=ROM%3ARO%3AFOC%3ASOC%3ATO%3AOTT%3ACA&utm_term=fb_Facebook_Desktop_Feed&fbclid=IwAR2FAWvTxjDQzy9DVX0xLa7-lX_5ATb3pS8p2OMAQMosrlJyYjZlSWW_MmU

    Mi-a aparut aceasta promotie intr-o reclama. Este pentru cei care au smart tv si vor sa instaleze aplicatie cu smartcam , fara antena/modul CI etc..preturile sunt ok. Aveti ceva informatii daca pretul ramane la fel si dupa ce expira prima luna sau revine la pretul de lista? Intr-o conversatie avuta cu unul din angajati la ei pe site prin intermediul chat-ului de acolo am inteles ca dureaza pana pe 10.01.2021. Dar cred ca nu a inteles intrebarea mea si mi-a precizat doar cat timp dureaza promotia la acest pret redus..