Alpha Kids – sezon nou la Antena 1
In aceasta saptamana, grila postului Antena 1 va fi plina de surprize. In acest material vom detalia aceste surprize.

Antena 1 anunta ca incepand din 24 iunie va difuza un nou sezon al emisiunii Alpha Kids. Noul sezon va fi prezentat tot de Razvan Fodor, emisiunea va fi difuzata in fiecare dimineata de sambata, de la ora 9. In fiecare editie a emisiunii Alpha Kids vor fi prezenti copii nascuti dupa anul 2010, considerati copiii generatiei Alpha.

Razvan Fodor va aborda alaturi de acesti copii diferite subiecte iar raspunsurile lor va vor surprinde asa cum prezentatorul a fost surprins. Razan Fodor a povestit ca la filmarile  noului sezonului al emisiunii l-a surprins o intamplare amuzanta dintre doi copii de 5-7 ani, care in tip ce vorbeau cu el i-au spus ca se vor desparti de iubitii lor si se vor casatori. Razvan le-a spus ca ar fi bine sa se revada peste 20 de ani in aceasi formula.

In noul sezon al emisiunii Alpha Kids isi va face simtita prezenta si un magician care prin scamatoriile sale ii va fascina pe cei mici si le va provoca reactii inedite.

Alpha Kids – sezon nou la Antena 1

Asa cum am anuntat intr-un material separat, in aceasta saptamana pe Antena 1 va incepe un nou sezon al emisiunii Insula iubirii care va fi difuzata in fiecare seara de joi si vineri, de la ora 20:30.

O a treia noutate a saptamanii din grila Antena 1 o reprezinta redifuzarea sezonului 4 al emisiunii Splash! Vedete la apa. Sezonul 4 va fi redifuzat in fiecare seara de duminica, de la ora 20, in locul emisiunii iUmor. Sezonul 4 a fost prezentat de Razvan Fodor si co-prezentatoarele Ramona Olaru si Anna Lesko, juriul emisiunii a fost format din: Nea Marin, Iulia Albu (care va participa la o alta emisiune a postului Antena 1, America Express), Jean de la Craiova si Bogdan Ionita / Clara Gherase.

Sezonul 4 al emisiunii Splash! Vedete la apa a fost filmat la Bazinul Olimpic din Bacau. In aceasta vara, Antena 1 a pregatit numeroase surprize despre care vom vorbi in alte materiale.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.