Abonare la Digi prin comanda online
In reteaua Digi (RCS – RDS) abonarea se poate face efectuand o comanda online pe site-ul oficial DigiRomania, avand in vedere solicitarile primite de la potentialii abonati Digi care intampinau dificultati cu site-ul Digi, vom explica in acest articol pas cu pas ce trebuie sa facem pentru inregistrarea unei comenzi online.

Dupa ce am selectat site-ul Digi Romania trebuie sa selectam meniul principal privind serviciul dorit (Internet, TV, Mobil, Telefoane sau Alte Servicii). Acesta sunt serviciile la care ne putem abona online, in functie de meniul selectat:
-Internet: internet fix sau router;
-TV: televiziune prin cablu, televiziune prin satelit, extraoptiuni;
-Mobil: abonament de telefonie mobila;
-Telefoane: telefoane mobile;
-Alte servicii: telefonie fixa, energie;

In cursul procesului de abonare online vom avea 3 optiuni:
-Am cont Digi – vom fi indrumat sa ne logam in contul Digi;
-Nu am cont Digi – vom fi indrumati sa ne cream un cont Digi si sa ne logam;
-Nu sunt abonat Digi – selectam aceasta optiune daca nu suntem abonati Digi sau nu dorim sa ne abonam din contul Digi;
Mai jos vom detalia procesul de abonare online daca nu suntem inca abonati la serviciile Digi sau daca nu dorim sa facem comanda prin contul Digi.

Abonare la Digi prin comanda online
Pentru a ne abona online la serviciile Digi selectam serviciul dorit – selectam Comanda pe abonamentul dorit – Nu sunt abonat Digi – completam adresa unde dorim serviciile – Afiseaza oferta
In meniul urmator va trebui sa selectam:

 • Perioada contractuala (12 sau 24 luni);
 • Echipamentul dorit (kit antena satelit, decodor SD/HD, smart cam, router);
 • extraoptiunea dorita (optional);

Selectam Urmatorul Pas si vom avea afisat un sumar al comenzii si optiunea Finalizeaza Comanda. Mai jos avem o captura de ecran privind sumarul comenzii noastre, unde este afisat abonamentul lunar si suma totala de plata:

Abonare la Digi prin comanda online

Acestia sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru a inregistra o comanda online, dupa ce am selectat Finalizeaza Comanda este necesar sa asteptam sa fim contactati de un consultant Digi.

Daca am inregistrat comanda si nu suntem contactati intr-un termen rezonabil, putem suna la relatii cu clientii Digi (clienti noi) la numarul 0314004600 pentru a urgenta solutionarea solicitarii.

Daca intampinati dificultati in adaugarea unei comenzi online la Digi sau daca aveti intrebari in privinta acestui proces, lasati un comentariu mai jos si vom incerca sa va ajutam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

20 COMENTARII

 1. Robert tre sa te mai stersez cu o intrebare 🙂

  Vreau sa activez extraoptiunea HBO. Pe mine ma intereseaza optiunea HBO doar pentru continutul online, posturilre TV HBO, nu ma intereseaza sincer.
  Practic pot sa ma abonez la HBO GO le ei pe platforma cu 4euro/luna – aprox/20 lei sau la RDS cu 13 lei/luna, din cate am inteles…nu am resusit sa dau de un operator 🙂

  1. Am vazut ca pot activa online, in cat timp se activeaza ?
  2. cu extra optiunea HBO am acecs la HBO GO ? platfoma online ?
  2. pot renunta la extraoptiune ? poate peste jumate de an mi se pare continutul plictisitor…

  Acasa am fiber link si card la tv.

  In mare parte treaba o vad asa: hbo go onlie e mai scump dar pot renunta oricand uterior de ma plictisesc.

  RDs are o propunere mult mai buna sa ai acces la TV si Platforma online…dar daca sunt obligat sa tin abonamentul 12 luni e meh treaba….

  ms de raspuns.

  cele bune si Doamne ajuta!

  • 1 Daca va abonati direct pe platforma HBO Go se activeaza repede. Daca va abonati direct prin platforma va trebui sa inchideti contul ,cu ajutorul calculatorului , nu puteti inchide contul cu telefonul spre exemplu.2 Daca va luati doar HBO aveti acces si la HBO GO. 3 Puteti renunta la extraoptiune si peste 1 luna , 2 cand doriti. Nu sunteti obligat sa tineti extraoptiunea 12 luni. Dar dupa ce renuntati la HBO va trebui sa va inchideti si contul de pe Platforma HBO GO se face prin solicitare telefonica daca va abonati prin digi la hbo si la hbo go.

   • buna, ms de ajutor. mai pierdut un pic… eu am cont digi si cont hbo go direct/plata card.

    1. „Daca va abonati direct prin platforma va trebui sa inchideti contu” – ce cont trebuie sa inchid ? momentan sunt dezabonat hbo go/card
    2. „Dar dupa ce renuntati la HBO va trebui sa va inchideti si contul de pe Platforma HBO GO se face prin solicitare telefonica daca va abonati prin digi la hbo go.” deci posibila dezabonare se face prin apel telefonic la digi ?

    • 2 Daca va abonati la HBO prin Digi da dezabonarea la HBO GO se face prin apel telefonic la relatii Clienti asta am scris. 1 Daca va abonati direct pe platforma HBO Go dezabonarea se face asa: Intrati pe sait HBO GO in dreapta sus selectati contul dvs – Setari -Administrarea abonamentului- pagina de anulare abonament- anuleaza abonamentul, dupa care vreti primi un mesaj ca abonamentul sa anulat. Asa se dezactiveaza un abonament la HBO Go daca este facut direct pe platforma HBO GO. Si acesti pasi se fac doar pe calculator nu ,puteti sa inchideti abonamentul de pe telefon.

     • Domnului Francisc i-am raspuns ca daca se aboneaza la HBO prin Digi si va beneficia si de HBO GO prin operatorul digi. Insa dezactivarea abonamentului la platforma hbo go prin operator nu se face telefonic? Eu asa stiu.

     • La Digi, dezactivarea pachetului HBO (nu putem solicita doar dezactivarea contului HBO GO (oricum nu avem de ce sa cerem asta) ci doar intregul pachet HBO) se poate face atat telefonic cat si online din contul Digi. Orice extraoptiune se poate dezactiva din contul Digi Romania.

     • Ok stiam de extraoptiuni dar nu stiam si de HBO Go ca se poate dezactiva din contul digi.Deci daca dezactivez extraoptiunea HBO online din contul digi automat se dezactiveaza si contul HBO GO corect?

     • HBO GO (doar contul platformei) nu se poate dezactiva la Digi, se dezactiveaza automat doar atunci cand cerem dezactivarea extraoptiunii TV HBO.
      Corect, daca dezactivezi pachetul HBO (online, telefonic sau la sediu, nu conteaza) atunci se dezactiveaza automat si contul HBO GO.

  • Evident ca este mai avantajos sa optezi pentru pachetul HBO la Digi, deoarece este mai ieftin si ofera inclusiv posturile HBO pe TV, poate vei gasi ceva interesant si acolo cand navighezi prin canale, sau poate un alt membru al familiei, deci cred ca ar trebui sa ne concentram doar pe aceasta varianta.
   1. Activarea pachetului HBO poate dura cateva minute, ore sau maxim cateva zile.
   2. Da, pachetul HBO include HBO GO.
   3. Poti renunta la optiunea HBO dupa o luna.
   Drept urmare, nu vad niciun motiv pentru care sa te abonezi la HBO GO.

   Numai bine!

 2. Se da urmatoarea intamplare: smart CAM comandat in acelasi timp cu noul abonament plus TV Digital si extraoptiuni.
  A fost trecut ca refuzat in contul online dupa 30 de zile de la instalarea fibrei, eu asteptandu-l prin curier asa cum mi s-a spus.
  Sun la ei, nu stie nimeni de ce nu a mai ajuns, aproape ca dadeau vina pe mine ca l-am refuzat prin nu stiu ce metoda.
  Le cer din nou la telefon sa-mi trimita unul si-mi spun ca pot chaiar eu sa comand online din contul de client – evident ca nu merge din cont cu eroarea ‘deja beneficiezi de cea mai buna infrastructura din zona ta’.
  In fine, opratorul intelege care e treaba si-mi spune ca poate sa-mi comande el doar intr-un sediu DIGI din oras, ceea ce am acceptat fiind singura varianta. Desigur ca imi spune sa ma duc dupa obiect doar dupa ce sunt notificat prin SMS cu toate ca a spus ca stocurile sunt OK.
  Trece o saptamana si sun din nou la suport, le povestesc despre ce e vorba si cumva recunosc cu juma’ de gura ca stocurile pe care le vad ei in aplicatie pot sa nu fie reale si ca urgenteaza cererea mea, etc, etc.
  Concluzia – nici in ziua de astazi nu am primit nici un SMS sau CAM la mai mult de 2 luni de la instalarea serviciilor.
  Partea buna e ca nu sunt facturat pentru extraoptiuni si cablu digital.