A Plague Tale: Innocence – gratuit pe Epic Games
Epic Games va permite in curand obtinerea gratuita a jocului A Plague Tale: Innocence, jocul va putea fi adaugat gratuit in librarie in perioada 5 – 12 august 2021. In mod normal, pretul acestui joc este 40 de euro.

A Plague Tale: Innocence este un joc horror de aventura, tip survival, a fost dezvoltat de Asobo Studio si publicat de Focus Home Interactive pe 14 mai 2019. Este disponibil pe PC, PS 4/5, Xbox One / Xbox Series X/S si Nintendo Switch (cloud).

Jucatorii vor prelua controlul personajului Amicia de Rune iar aceasta va trebui sa isi foloseasca abilitatile de a trece neobservata pentru a evita inamicii, in caz contrar urmand sa fie ucisa. In plus, Amicia va trebui sa redirectioneze sutele de sobolani pentru a scapa din situatii neprevazute.

Actiunea este desfasurata la finalul anilor 1348 iar Amicia este o tanara dintr-o familie nobila care locuieste in Aquitaine, care au fost invadati de armata engleza in timpul Razboiului de 100 de ani.

A Plague Tale: Innocence – gratuit pe Epic Games

A Plague Tale: Innocence a obtinut, in mare, recenzii pozitive iar sequel-ul A Plague Tale: Requiem va fi lansat anul urmator.
Acest joc a fost inspirat din The last of us insa o diferenta majora este aceea ca jocul pune accent pe tehnicile stealth si nu pe metodele de lupta.

Pana pe 5 august sunt disponibile pe Epic Games urmatoarele jocuri gratuite:

  • Mothergunship – este un first person shooter dezvoltat de Grip Digital si Terrible Posture Games pe platforma Unreal Engine 4, a fost lansat in 2018 si este disponibil pe PC, PS4 si Xbox One iar pretul intreg al acestui joc este 98 RON
  • Train Sim World 2 – unul dintre cele mai moderne simulatoare de trenuri, a fost dezvoltat si publicat de Dovetail Games pe 21 august 2020 iar pretul intreg este 116 RON

In perioada 5 – 13 august, Epic Games va oferi gratuit jocul Speed Brawls, acesta este un joc nou 2D combat-racer dezvoltat si publicat de Double Stallion Games, data lansarii a fost 12 aprilie 2021. Pretul intreg al acestui joc este aproximativ 17 euro.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII