Acasa difuzeaza Feluri de iubire
Postul de televiziune Acasa va difuza o noua telenovela de succes mexicana marca Televisa. Din 10 iulie, fanii telenovelelor pot urmari una dintre cele mai noi telenovele Televisa, El amor no tiene receta / Feluri de iubire (2024). Telenovela va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 17, cate 2 episoade. Feluri de iubire va inlocui o alta telenovela, Iubirea din mine.

Feluri de iubire spune povestea tulburatoare a unei mame iubitoare care va face orice sa isi gaseasca copilul si un tata devotat copiilor sai. Paz Roble (Claudia Martin) este o femeie ambitioasa, pasionata si dedicata de gatit si familiei sale. Paz este casatorita cu Fermin (Hugo Catalan), un barbat pasionat jocurilor de noroc.

Cei doi soti sunt foarte diferiti, daca Paz este o femeie iubitoare, buna, ajuta pe toata lumea, Fermin este un om fara scrupule care face orice sa poata avea bani sa joace la jocuri de noroc. Intr-o zi, viata lui Paz se va schimba radical pentru ca Fermin, ingropat in datorii, decide sa isi vanda fetita unui mafiot fara ca Paz sa stie. Coplesita de durere, Paz il paraseste pe Fermin si se dedica pasunii sale, bucataria, insa nu inceteaza niciodata sa isi caute fetita.

Acasa difuzeaza Feluri de iubire

Esteban Villa (Daniel Elbittar) este un om bogat, are o familie fericita cu trei fete si o sotie frumoasa. Destinul ii rezerva lui Esteban un viitor cumplit. El ramane vaduv iar soacra il considera pe el principalul vinovat pentru moartea sotiei sale. Esteban se dedica in totalitate afacerilor si celor trei fetite ale sale. Dupa 6 ani, destinul face in asa fel ca Esteban si Paz sa se intalneasca iar suferinta si necazul ii apropie pe cei doi.

Paz ramane fara restaurant iar Esteban ii ofera un loc de munca, acela de bucatareasa in casa lui. Paz se integreaza foarte usor in familia lui Esteban, ba chiar se ataseaza de micuta Samara. Iubirea dintre cei doi va trebui sa treaca peste multe obstacole pe care familiile celor doi le intind in calea fericirii lor.

Telenovela Feluri de iubire are un sezon format din 95 de episoade, durata fiecarui episod este o ora iar pe IMDb a obtinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.