Prima TV difuzeaza serialul frantuzesc Ultimul val
Postul de televiziune Prima TV va difuza din 8 mai unul dintre cele mai intersante seriale frantuzesti. Serialul se numeste La dernière vague / Ultimul val (2019). Serialul va fi difuzat de luni pana joi, de la ora 23.

Actiunea se petrece intr-o statiune balneara linistita numita Landes. Linistea statiunii balneare este tulburata intr-o zi cand are loc un concurs de surferi. In timpul acelui concurs, are loc un fenomen meteorologic neexplicabil. Pe cer apare un nor negru care se intersecteaza cu un val mare. Aceasta intersectare formeaza un fel de tsnumai care inghite toti participantii concursului de surf care se aflau in apa.

Localnicii si autoritatile incep sa caute surferii insa acestia sunt de negasit. Dupa cinci ore, concurentii incep sa apara teferi si nevatamati. Singurele probleme pe care le au cei 11 concurenti reprezinta faptul ca acestia nu isi amintesc ce s-a intamplat cu ei si vor descoperi ca au puteri supranaturale.

Din distributia serialului Ultimul val fac parte actorii:

  • David Kammenos (Ben Lebon). Acesta a mai jucat in filme si seriale precum Curierul 3 si Imperiul Lupilor
  • Marie Dompnier (Lena Lebon) – a jucat in filme si seriale ca: Tunetul, Inimi Negre si Lotus Negru
  • Arnaud Binard (Julien Lewen) a mai jucat O familie moderna

Prima TV difuzeaza serialul frantuzesc Ultimul val

Serialul frantuzesc Ultimul val s-a bucurat de un real succes printre privitori. Are un sezon format din 6 episoade (a fost lansat ca serie limitata), durata fiecarui episod este de 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Prima TV apartine companiei Clever Media care saptamana trecuta a instiintat Consiliul National al Audiovizualului ca au terminat achizitia postului Medika TV. Tot saptamana trecuta au cerut o licenta HD pentru postul mai sus amintit. Din grila Prima TV a iesit una dintre cele mai urmarite emisiuni de pamflet politic, Starea Natiei, prezentata de Dragos Patraru.

Printr-un videoclip postat pe YouTube, Dragos Patraru a spus ca Prima TV nu ar fi platit catre firma care producea emisiunea si ca daca postul va plati suma restanta cele doua companii vor negocia un nou contract. Starea Natiei a fost prezenta in grila Prima TV timp de 5 ani.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Ultimul val: 6 zile de aventură săptămâna viitoare de luni până joi, de la ora 23:00 după Focus 22, cu Ioana Maria Moldovan, la Prima TV.