Tanarul croitor – a fost confirmat sezonul 4?

Tanarul croitor (The Tailor / Terzi – 2023) revine din nou in lumina reflectoarelor dupa lansarea sezonului 3, noile episoade au fost adaugate pe 3 noiembrie si serialul a revenit in topul celor mai vizionate serii pe Netflix. Fanii se intreaba deja daca va exista sezonul 4 si cand va fi lansat?

Serialul turcesc Tanarul croitor imbina drama istorica, romantismul si emotiile intr-un singur show. In sezonul 3, Peyami se intoarce dupa o lunga calatorie de afaceri iar scanteile incep sa sara intre ea si Esvet. In acelasi timp, Dimitri incepe sa fie din ce in ce mai toxic.

Tanarul croitor a obtinut pe IMDb nota 6.2 din peste 4.000 de recenzii si detine indicele de popularitate 825, o pozitie destul de buna pentru un serial turcesc.

In acest moment, nu se stie nimic despre sezonul 4 Tanarul croitor, nici daca seria a primit deja unda verde pentru episoade noi. Ce putem confirma este ca serialul turcesc genereaza vizualizari, avand multi fani cel putin in Romania unde ocupa astazi locul 2 in topul celor mai vizionate Netflix (pe prima pozitie se afla miniseria Toata lumina pe care nu o putem vedea iar pe locul 3 se afla miniseria engleza Corpuri).

Tanarul croitor – a fost confirmat sezonul 4?

Sezonul 3 are 8 episoade, serialul ajungand astfel la 23 de episoade. Daca vom vedea sezonul 4, probabil va avea tot 7-8 episoade, avand in vedere ca acesta este numarul de episoade pastrat pentru fiecare dintre cele 3 sezoane.

Daca va avea sezonul 4, cel mai probabil confirmarea se va face destul de repede avand in vedere ritmul in care au fost lansate sezoanele pana acum. Primul sezon a iesit la inceputul lunii mai iar dupa 6 luni avem deja al 3-lea sezon disponibil integral pe Netflix. Daca sezonul 4 va fi confirmat, cel mai probabil vom vedea episoade noi in primul sfert al anului urmator.

Voi ce parere aveti despre sezonul 3 Tanarul croitor? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.