Acasa Gold difuzeaza Cununa cu lacrimi
Acasa Gold va difuza in curand o noua telenovela numita Cununa cu lacrimi (Corona de lágrimas / Crown of Tears – 2012), o productie mexicana care a avut primul sezon difuzat intre 2012 si 2013 iar al doilea sezon a inceput sa fie difuzat in tara natala anul acesta.

Rezumat telenovela Cununa cu lacrimi
Refugio si cei trei copii ai sai sunt dati afara din casa si ajung in Mexico City, unde incep o noua viata. Optsprezece ani mai tarziu, ei se afla intr-un apartament. Ea are un loc de munca decent, desi are probleme de sanatate, nu se ocupa de ele pentru a-si concentra resursele pe copiii sai.

Patricio studiaza la Drept si spera la un viitor prosper. Edmundo este la Medicina, desi este un student stralucit, nu este disciplinat. Ignacio a putut sa termine doar liceul deoarece lucreaza intr-un service auto, ajutand la cheltuielile casei si la educatia fratilor sai.

Acasa Gold difuzeaza Cununa cu lacrimi

Cununa cu lacrimi este un remake al telenovelei mexicane cu acelasi nume din 1964, este o adaptare realizata de Jesús Calzada pentru Televisa. In serial vom vedea actorii Victoria Ruffo, José María Torre (Salome – 2001, Marisol – 1996), Alejandro Nones (Cine a ucis-o pe Sara? – 2021, Clanul lupilor – 2019, Lasa-ma sa zbor – 2017), Mane De La Parra (Muzica tradarii – 2019), África Zavala (Mama campionului – 2018) si altii.

Primul sezon al telenovelei a fost difuzat acum 10 ani, intre 2012-2013 iar al doilea sezon a inceput din august 2022. Nu au fost difuzate toate episoadele sezonului 2, ultimul episod al seriei va fi difuzat in Mexic pe 12 septembrie 2022. Incepand cu ziua urmatoare, 13 septembrie, Cununa cu lacrimi va fi difuzat de Acasa Gold, de la ora 21:00.

Cele doua sezoane au in total 123 de episoade insa in Romania numarul episoadelor poate fi mai mare din cauza reclamelor. Pe IMDb a obtinut nota 7.6 din 80 de recenzii si se afla pe locul 8.779 in topul IMDb al celor mai populare seriale.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre cea mai noua telenovela difuzata de Acasa Gold in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII