Dragostea si banii – telenovela Acasa
Postul de televiziune Acasa a inceput de astazi difuzarea unei noi telenovele mexicane numita Golpe de suerte / Dragostea si banii. Telenovela intra in grila postului Acasa in locul telenovelei Sa invingi regretul, care s-a terminat pe 25 martie.

Dragostea si banii este difuzata de luni pana vineri, de la ora 13, cate 2 episoade consecutive. Povestea telenovelei este despre trei familii din paturi sociale diferite ale caror vieti li se schimba in momentul in care castiga premiul cel mare la loterie.

Prima familie este familia Perez formata din: Nacho (Eduardo Yanez, a jucat in Regina Sudului, Inima salbatica, Iubiri vinovate), sotia Lupita (Mayrin Villanueva, a jucat in Inima te minte, Inima mea e a ta, Iti ordon sa ma iubesti), copii Wendy (Tania Nicole) si Ronny (Marcelo Barcelo). Nacho are o echipa de fotbal de care se ocupa si vrea cu orice pret sa o faca faimoasa, sa o califice in prima liga.

A doua familie este formata din: Miranda (Eva Cedeno) si fiul ei Diego (Constantino Garcia). Miranda si Diego traiesc pe strazi. Diego o roaga pe Miranda sa cumpere un bilet la loto pentru a putea cumpara o casa, sa nu mai traiasca pe strazi.

A treia familie este formata din Brenda (Daniela Martinez Caballero), fratele sau Tony (Diego Escalona Zaragoza) si mama lor vitrega Constanza (Maya Mishalska). Brenda si Tony cumpara un bilet la loterie in speranta ca vor putea scapa de mama lor vitrega. Din pacate, cei 2 frati, Brenda si Tony, nu pot lua premiul pentru ca sunt minori.

Dragostea si banii – telenovela Acasa

Cele trei famili au un lucru in comun, pe consilierul financiar Dante Ferrer (Sergio Sendel), care doreste sa le pacaleasca pe cele 3 familii si sa le fure banii.

Dragostea si banii este produsa de Nicandro Diaz Gonzalez si este o telenovela marca Televisa. Dragostea si banii are 1 sezon cu un total de 92 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Reamintim ca Acasa si-a schimbat licenta din post pentru femei in post generalist. Aceasta schimbare se va produce din 1 aprilie. Acasa se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth importanti de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.