Acasa Gold difuzeaza Pecetea iubirii
Postul de televiziune Acasa Gold va difuza de marti, 25 aprilie, de la ora 14, un serial indian interesant. Serialul se numeste Ishq Ka Rang Safed / Pecetea iubirii (2015), care va inlocui un alt serial indian, Dragostea nu uita.

Acasa Gold va difuza serialul Pecetea iubirii in fiecare zi, de la ora 14, cate doua episoade consecutive. Serialul spune o poveste de iubire ce la inceput pare imposibila, dintre doi tineri ce provin din medii sociale diferite. Viplav Tripathi (Mishal Raheja) este un tanar care provine dintr-o familie bogata. Viplav nu este de acord  cu casatoria aranjata asa ca el decide sa plece la studii in strainatate si sa nu se mai intoarca niciodata in India.

Insa, destinul i-a pregatit altceva lui Viplav. El o intalneste pe Dhaani (Eisha Singh), o tanara vaduva care traieste cu mama sa intr-un aashram (un fel de azil pentru oameni singuri, fara casa). Cei doi tineri se indragostesc iar Viplav decide sa incalce promisiunea facuta de mama lui unei alte familii. Parintii lui Viplav au aranjat casatoria dintre Viplav si Tanya (Snehal Rai), o prietena din copilarie.

Acasa Gold difuzeaza Pecetea iubirii

Kanak Tripathi (Kajal Nishad), mama lui Viplav, nu este de acord cu alegerea facuta de fiul ei asa ca angajeaza un asasin sa o ucida pe Dhaani, insa Viplav o salveaza pe Dhaani de la moarte. Dhaani si Viplav reusesc pana la urma sa se casatoreasca insa destinul le rezerva alte piedici. In viata celor doi apare o alta femeie pe nume Kaamini (Ishita Ganguly) care reuseste sa ii desparta pe Dhaani si Viplav.

Destinul face ca tinerii sa se revada dupa cinci ani in care au stat despartiti si isi vor da seama ca flacara iubirii dintre ei nu s-a stins niciodata. Cand au inceput filmarile acestui serial, actrita Eishan Shingh avea doar 17 ani deci se poate spune ca aceasta si-a inceput cariera de actorie cu acest serial.

Mishal Raheja a mai jucat in seriale ca: Jurnalele din Mumbai (disponibil pe Prime Video). Serialul Pecetea iubirii are un sezon format din 373 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 25 de minute fara reclame iar pe IMDb a obtinut nota 7. Pecetea iubirii a fost difuzat acum 2 ani pe Acasa (Pro 2 la vremea respectiva).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.