OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro au primit update la Oxygen OS Open Beta 8.
Pe 3 Ianuarie, OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro primesc uptate la Oxygen OS Open Beta 8. Pe langa acest update, smartphone-urile au mai primit si update-ul de securitate din luna Decembrie. Ambele update-uri au reusit sa corecteze o multime de erori. Schimbarile complete pe care aceste update-uri le-au facut sunt urmatoarele:

Sistem

  • Optimizarea greselilor atunci cand telefonul se afla in buzunar
  • Rezolvarea afisarii pe pagina de dezinstalare
  • Imbunatatirea stabilitatii sistemului si rezolvarea erorilor generale

Camera

  • Rezolvarea problemei atunci cand aplicatia este deschisa
  • Rezolvarea problemei ecranului negru

Daca dispuneti de Oxygen OS Open Beta 7 pe smartphone-uri, ar trebui sa primiti in orice moment o actualizare OTA.  Daca nu dispuneti de acesta, dar vreti totusi sa faceti tranzitia la ciclul Open Beta, trebuie mai intai sa faceti cativa pasi.

Cei ce dispun de Android 9 si vor sa ruleze Beta-ul, va trebui mai intai sa instaleze Open Beta 5. Actualizarea directa de la Android 9 la Open Beta 6 va rezulta o esuare de actualizare. Migrarea la beta inseamna ca o sa primiti in continuare actualizari OTA, dar toate acele actualizari nu vor mai fi stabile. Daca totusi vreti sa va intoarceti la OTA-ul oficial, acest lucru necesita o instalare completa si o memorie curata.

OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro au primit update la Oxygen OS Open Beta 8
Pe langa toate acestea, cei de la OnePlus au spus ca modelul lor, OnePlus 7 Pro 5G, ar primi intr-un final update la OxygenOS 10. Dar utilizatorii ar putea sa astepte pana anul viitor pentru acest update.

OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro ar putea sa primeasca update la Android 11 prin Septembrie, anul acesta. Dar stati putin. Posibilele update-uri nu se termina aici. Android 12 este asteptat sa apara pe OnePlus 7 si 7 Pro in 2021.

Cele doua smartphone-uri s-au lansat pe 14 Mai, 2019, cu ultima versiune de Android la acel timp. Mai exact Androi 9 Pie.

La interior, OnePlus 7 dispune de un Snapdragon 855 pe 7nm. Acesta dispune de opt nuclee, patru tactate la 1.78GHz, trei la 2.42GHz si unul la 2.84GHz. Memoria interna este de 128GB sau 256GB, iar memoria RAM este de 6GB sau 8GB RAM. Pretul acestuia este de 475 de dolari.

OnePlus 7 Pro are acelasi procesor la interior, iar frecventele nucleelor sunt tactate la aceeasi viteza. Variantele de memorie interna sunt aceleasi si pe acesta, iar memoria RAM este de pana la 12GB. Pretul sau este de 500 de dolari.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.