RCS – RDS lanseaza Digi CoRRRner
Operatorul RCS & RDS lanseaza Digi CoRRRner, o initiativa destinata colectarii deseurilor electronice, bateriilor si acumulatorilor in punctele de prezenta Digi, anunta compania printr-un comunicat de presa.

Astfel, incepand cu luna aceasta, persoanele care doresc sa ajute cu reciclarea dispozitivelor vechi sau ale bateriilor, pot contribui aducand in punctele de prezenta Digi aceste dispozitive care nu mai sunt necesare. Se pot recicla dispozitivele vechi precum telefoane mobile, telefoane fixe sau routere dar si baterii sau acumulator.

In prima faza, Digi va avea disponibil un colt de reciclare in peste 100 de puncte reprezentand aproximativ 25% din totalul punctelor de prezenta.

In cadrul acestui proiect de sustenabilitate, colectarea deseurilor va fi asigurata de Environ. Se pot colecta deseuri in magazine din Bucuresti, Dolj, Iasi, Cluj, Timis, Brasov sau Constanta.

In prezent, Romania are o rata de colectare DBA de aproximativ 49%, aflata peste media europeana insa cu mult sub tara cu cea mai ridicata rata de colectare, Croatia (96%).

Acesta este un nou proiect de eco-responsabilitate lansat de RCS – RDS insa pentru ca acesta sa aiba efect, este necesar sa contribuim cu dispozitive electronice vechi, baterii sau acumulatori. Astfel, atunci cand avem drum printr-o casierie Digi, putem incerca sa reciclam aceste dispozitive care nu ne mai sunt de folos.

Digi Romania este implicata si in alte proiecte eco-responsabile, de exemplu in producerea energiei verde prin generare de energie solara, in vederea reducerii costurilor pentru energia electrica totala consumata de companie.

RCS – RDS lanseaza Digi CoRRRner

De asemenea, Digi mentioneaza in acelasi comunicat ca procesul de activare a facturilor electronice a fost cu 180% mai mare fata de 2019, fapt care contribuie la reducerea consumului de hartie, combustibil si energie. Digi a lansat anul trecut mai multe campanii cu scopul de a promova activarea facturii electronica. Daca activam modalitatea de primire online a facturii, nu vom mai primi factura listata la domiciliu, ci doar pe e-mail.

Voi ce parere aveti despre aceste initiative marca Digi?

Update 16.03.2021: Digi extinde reteaua Digi Corrrner cu 165 puncte noi de colectare, ajungand astfel la peste 270 de puncte la nivel national;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  1. super. sper ca și oamenii să se responsabilizeze și să coopereze în această inițiativă. Bravo lor, atât cu această inițiativă cât și cu promovarea facturii electronice