Unde vedem Campionatul European de handbal masculin?
Posturile de televiziune Look Sport, Telekom Sport si Digi Sport vor transmite Campionatul European de Handbal Masculin. Aceasta competitie se va desfasura in perioada 13-30 ianuarie 2022 si se va disputa in Ungaria si Slovacia.

Editia din acest an a Campionatului European Masculin este editia cu numarul 15. In cadrul editiei din 2022 vor participa 24 de echipe impartite in 6 grupe, fiecare grupa fiind alcatuita din 4 echipe. Echipa Romaniei nu s-a calificat la Campionatul European din 2022 insa tara noastra va fi reprezentata de doi arbitri: Bogdan Stark si Romeo Stefan. Ultima participare a echipei noastre la un Campionat European a fost in 1996.

Iata care este componenta grupelor preliminare de la Campionatul European Masculin: Grupa A: Slovenia, Danemarca, Macedonia de Nord, Muntenegru
Grupa B: Portugalia, Islanda, Ungaria, Olanda
Grupa C: Croatia, Serbia, Franta, Ucraina
Grupa D: Germania, Austria, Belarus, Polonia
Grupa E: Spania, Suedia, Cehia, Bosnia Hertegovina
Grupa F: Norvegia, Rusia, Slovacia, Lituania.

Primele doua clasate din fiecare grupa se vor califica in grupele principale ale competitiei. Meciurile din grupele preliminare se vor desfasura in perioada 13 ianuarie – 17 ianuarie. iar cele din grupele principale se vor juca in perioada 20-26 ianuarie. Din grupele principale se vor califica mai departe primele 3 echipe din fiecare grupa. Meciul pentru locul 5-6 se va juca pe 28 ianuarie iar semifinalele se vor juca pe 28 ianuarie.

Unde vedem Campionatul European de Handbal Masculin?

Finala mica si finala mare se vor juca pe 30 ianuarie. Modul de punctare a meciurilor este urmatorul: echipa castigatoare obtine 2 puncte, la meci egal fiecare echipa primeste cate 1 punct. In prima zi a competitiei, posturile Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport vor transmite urmatoarele meciuri:

  • Rusia – Lituania – 13 ianuarie, ora 19 – Look Sport, Telekom Sport
  • Serbia – Ucraina – 13 ianuarie, ora 19 – Digi Sport 4
  • Slovenia – Macedonia de Nord – 13 ianuarie, ora 19 – Digi Sport 3, Telekom Sport, Look Sport
  • Spania – Cehia – 13 ianuarie, ora 19 – Digi Sport 3
  • Croatia – Franta – 13 ianuarie, ora 21:30 – Digi Sport 3, Look Sport, Telekom Sport
  • Danemarca – Muntenegru – 13 ianuarie, ora 21:30 – Digi Sport 4, Look Sport si Telekom Sport
  • Norvegia – Slovacia – 13 ianuarie, ora 23 – in premiera Digi Sport 4

In Ungaria, meciurile se vor juca in orasele: Budapesta, Debrecen si Szeget. Meciurile din Slovacia se vor juca in orasele Bratlislava si Kosice.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU