Acum poti asculta muzica pe Youtube cu ecranul blocat
Scriam aici ca cea mai mare problema a aplicatiei Youtube pentru telefon este faptul ca nu poti asculta muzica daca blochezi ecranul. Acest lucru este foarte suparator fiindca, bateria se descarca foarte repede iar daca ecranul este deblocat, mai mult ca sigur in buzunar se vor executa anumite comenzi.

Rezolvarea nu vine de la Google (Youtube) ci vine de la o aplicatie ajutatoare, conceputa special pentru a face acest lucru. Ea se numste Black Screen for Life si se poate descarca gratuit de pe Google Play de aici.

Black Screen for Life functioneaza foarte simplu. Daca un videoclip de pe Youtube ruleaza pe telefon, atunci cand acesta este introdus in buzunar, ecranul se va bloca. Aplicatia foloseste senzorul de protimitate iar daca acesta este acoperit, in cateva secunde ecranul se va bloca.

Aplicatia este necesara pe orice dispozitiv fiindca este foarte utila atunci cand uitam sa blocam telefonul mobil. Daca Black Screen for Life este activa, ecranul telefonului se va bloca ori de cate ori senzorul de protimitate este acoperit. Exact ca in timpul unui apel telefonic.

Acum poti asculta muzica pe Youtube cu ecranul blocat
In videoclipul de mai jos va este prezentat modul de functionare al acestei aplicatii.

Modul de functionare al aplicatiei mai ajuta in mod special si bateria telefonului. In cazul in care foloseati Youtube pentru a asculta muzica, atunci durata de viata a bateriei telefonului dumneavoastra se va mari considerabil.

Update 07.07.2020: Cu exceptia metodei detaliate in articol, daca dorim sa ascultam muzica cu aplicatia YouTube ruland pe fundal, putem opta pentru un abonament YouTube Premium sau YouTube Music Premium; Pe langa alte beneficii, vom putea asculta muzica avand ecranul inchis sau folosind alte aplicatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII