Uimitoarea lume a lui Gumball film si sezon nou al serialului
Fanii serialului de desene animate Uimitoarea Lume a lui Gumball vor putea vedea in curand pe Cartoon Network un nou sezon al serialului iar pe platforma de streaming HBO Max va fi disponibil filmul Uimitoarea lume a lui Gumball.

Filmul si noul sezon al serialului sunt produse de studioul animat Hanna Barbera Europe Studios. Acestea sunt primele desene realizate de aceasta casa de productie. Filmul Uimitoarea lume a lui Gumball incepe atunci cand un fan Gumball gaseste episodul lipsa al serialului si deschide fara sa vrea o poarta intre cele 2 lumi. Fanul si eroii Gumball, Darwin, Anais, Richard si Nicole decid sa faca echipa pentru a-i salva de o forta nefericita. Aceasta este o poveste comica iar pe baza filmului de lung metraj se va face si povestea din noul sezon al serialului.

Filmul va fi realizat de regizorul Ben Bocquelet. Gumball este unul dintre acele personaje care spun adevarul si ne fac sa radem iar acum Bcquelete il aduce pe Gumball intr-o calatorie interdimensionala, a declarat Amy Friedman, Head of Kids & Family Programming Warner Bros.

Serialul Uimitoare lume a lui Gumball are 6 sezoane. Pe IMDb a obtinut nota 8,2, un episod al serialului are o durata de 21 de minute si se difuzeaza pe postul Cartoon Network.  Serialul Uimitoarea lume a lui Gumball a fost lansat in 2011 si a castigat o serie de premii: un premiu Emmy, 9 premii BAFTA, 6 premii britanice pentru animatie si 3 premii Annie.

Uimitoarea lume a lui Gumball film si sezon nou al serialului

Warner Media Kids & Family este o divizie a companiei Warner Media care ofera continut pentru platformele de straming HBO GO si HBO MAX dar si pentru postul Cartoon Network.  Postul de televiziune a fost lansat in tara noastra in 2008 iar din 2017 a inceput sa emita 24 din 24.

Pe postul Cartoon Network cei mici pot urmari desene animate ca: Ben 10, Haideti tineri titani, Insula taberei de vara, Gradinita dramei totale, Fii tare Scooby Doo, Uimitoarea lume a lui Gumball si altele.

In Romania Warner Media mai detine postul de desene animate Boomerang, pe langa alte posturi de filme sau stiri. Reamintim ca in curand Warner Media va lansa in Romania postul Warner TV care va inlocui TNT si platforma de streaming HBO Max care va inlocui actuala platforma HBO GO.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.