Dragoste pe gheata / Dragoste pe partie – DIVA
In acest material vom detalia filmele lunii februarie ce vor fi difuzate pe postul Diva. In luna februarie, postul Diva ofera telespectatorilor sai doua categorii de filme speciale: filme dedicate iubirii, difuzate in zilele de 12, 13 februarie, de la ora 16, cate 2 filme romantice, si filme dedicate iernii dar vor fi tot de tipul romantic. Filmele iernii vor fi difuzate duminica de la ora 16, tot cate 2 filme consecutive.

Two for the Win / Dragoste pe Partie (2021) – 12 februarie, ora 16. Filmul Dragoste pe partie spune povestea de dragoste dintre un campion mondial la schi si instructorul local de schi. Justin O’Neill (Trevor Donovan) este un Campion Mondial la schi care se intoarce in orasul sau natal pentru a se antrena dupa o accidentare. Justin incepe antrenamentele alaturi de instructoarea de schi Chayla (Charlotte Sulivan). Cu toate ca la inceput cei doi aveau o reticenta unul fata de celalalt, cu timpul ei incep o relatie.
Filmul Dragoste pe Partie a fost filmat in Canada si are o durata de o ora si 25 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Riverfront Romance / Romanta pe Rau (2021) – 12 februarie, ora 18. Filmul prezinta povestea de dragoste dintre o scriitoare si un inginer. Cara Duran (Tammy Gillis) este o scriitoare de succes care a castigat foarte multi bani din primul sau roman. Cu acei bani, Cara isi va indeplini visul sau cel mare si anume sa isi cumpere o casa pe malul unui rau din orasul natal, Windfields. Bucuria ei dureaza foarte putin pentru ca in scurt timp o firma il va trimite pe Riley Evans (Morgan David Jones) sa construiasca un baraj hidroelectric chiar langa casa de vis a scriitoarei.
Filmul Romanta pe rau s-a filmat in Canada, are o durata de o ora si 25 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Dragoste pe gheata / Dragoste pe partie – DIVA

Learning to love Again / Cum sa iubesti din nou (2020) – 13 februarie, ora 16. O tanara pe nume Jane (rol interpretat de romanca Ann Pirvu), si-a pierdut locul de munca si s-a despartit de prietenul ei. Jane se intoarce dezamagita in orasul sau natal. Acolo, eava intalni un strain pe nume Chris (Kjartan Hewitt) care o va face pe Jane sa creada din nou in iubire.
Filmul Cum sa iubesti din nou are durata de o ora si 30 minute iar pe IMDb a primit nota 5.

Frozen in Love / Dragoste pe Gheata (2018) – 6 februarie, ora 16. Mary Cambell (Rachel Leigh) are o librarie pe care risca sa o piarda din cauza problemelor financiare. Adam Clayborn (Niall Matter) este un jucator de hochei recalcitrant care este suspendat temporar din echipa. Amandorura li se ofera sansa unei schimbari de imagine cu ajutorul unui expert in marketing.
Filmul Dragoste pe Gheata are durata de o ora si 24 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.