Adio Nokia! Compania nu va mai produce telefoane mobile.

După ce a fost luată sub aripa Microsoft, compania Nokia a mai produs câteva modele de telefoane sub acest brand însă a renunțat repede și și-a anunțat sfârșitul. Chiar dacă această companie va mai produce telefoane, acestea vor ieși sub denumirea „Microsoft”.

Sfârșitul telefoanelor Nokia despre care se spunea că sunt indestructibile a venit mai repede decât era se aștepta. Microsoft are planuri mari cu această companie însă a început să facă mari modificări, printre care și numele. Nu cred ca Nokia nu vindea dispozitivele din cauza numelui ci din cauza sistemului de operare și a mai multor factori.
Din păcate, Nokia nu a putut ține pasul cu era noilor Smartphone-uri și nu a reușit să aducă dispozitive care să se bată umăr la umăr cu cele pe care marea majoritate a oamenilor le stimează. După mai multe încercări precum introducerea sistemului de operare Android pe telefoanele lor sau adăugarea specificațiilor hardware mari precum camere de 40 de MP, Nokia s-a lovit în continuare de eșec.

Chiar dacă designe-ul acestor telefoane era la un standard destul de ridicat, lumea nu era atrasă de ele. Dacă Microsoft dorește să facă din compania Nokia un succes, trebuie să facă schimbări uriașe atât pe partea hardware și a designe-ului cât și pe partea de sistem de operare.

Stâlpii rețelelor GSM și a telefoanelor mobile au fost puși de Nokia (Telenokia) și Siemens. Din păcate, niciuna dintre aceste două mari companii nu mai produc telefoane mobile.

Practic, dacă noile telefoane vor fi produse sub numele de Microsoft, tot Nokia le va produce. Deci, în concluzie vom avea aceleași Nokia doar sub alt nume.

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. se pare ca acest anunt este foarte vechi,din moment ce noika a revenit pe piata cu unul dintre modele consacrate,anume 3310,cu multiple imbunatatiri. . . . . deci,nokia a revenit!!!!