Advokaten / Avocatul – serial Focus Sat TV
Reprezentantii Focus Sat TV  anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca va difuza din 10 noiembrie un nou serial nordic / scandi noir original Canal+.

Serialul Advokaten / Avocatul (2018) va fi difuzat in zilele de luni si joi, cate 2 episoade, de la ora 21:30. Actiunea serialului Avocatul se petrece in orasul suedez Malmo care se afla la granita dintre Suedia si Danemarca.

Sara Khalil (Malin Buska) si Frank Nordling (Alexander Karim) sunt doi frati care in copilarie asista la uciderea parintlor lor. Dupa trecerea anilor, cei doi ajung sa ocupe functii importante in societate: Frank este unul dintre cei mai buni avocati si Sara este o politista.

Ambii frati doresc sa razbune moartea parintilor. Frank descopera ca parintii lui au fost ucisi de cel mai de temut traficant de droguri, Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen). Pentru a putea sa razbune moartea parintilor, Frank se angajaza la o firma de avocatura care l-a scapat pe Thomas de toate procesele. Frank trebuie sa se infiltreze in organizatia lui Thomas si sa devina avocatul acestuia.

Aproape toata actiunea serialului se petrece in lumea lui Frank, sala de judecata. In incercarea de a-si razbuna parintii, el se va trezi intr-un joc in care viata lui este pusa in pericol daca face cea mai mica greseala. Frank va fi socat cand va descoperi cat de corupt este sistemul judiciar danez. Thomas Waldman a petrecut mult timp in lumea criminalilor, a stat cativa ani in puscarie. In ultimi 10 ani, el a fentat cu inteligenta justitia nefiind condamnat niciodata.

Advokaten / Avocatul – serial Focus Sat TV

Thomas face afaceri necurate: trafic de droguri, furturi de masini de lux, constructii si contracte de servicii mai putin ortodoxe prin intermediari. Punctul cel mai sensibil al lui Thomas este fiica sa, Therese (Sara Hjort Ditlevsen), o tanara frumoasa si sensibila pentru care Thomson ar face orice.

Sara Khalil este sora lui Frank, ea s-a inscris in politie la fel ca tatal ei. Dupa moartea parintilor, Sara a inceput sa consume droguri. Ea nu a scapat niciodata de acest viciu si atunci cand are probleme pe care le considera greu de trecut, se refugiaza in droguri.

Serialul Avocatul a avut un mare succes in Suedia si Danemarca iar cele doua sezoane ale vor fi disponibile si in biblioteca VOD din cadrul aplicatiei Focus sat. Avocatul are 2 sezoane cu un total de 18 episoade, durata fiecarui episod este de 45 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7.

Focus Sat TV se receptioneaza exclusiv prin DTH-ul Focus Sat. Postul este inclus in pachetul de baza.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.