Serial TVR1 – Cele doua fete ale crimei
TVR1 aduce un serial belgian numit Cele doua fete ale crimei (De Dag – The Day – 2018), un serial palpitant al carui scenariu prezinta evenimentele unei zile reci de iarna vazute din perspective diferite, din perspectiva politiei, a criminalilor dar si a victimelor.

In cele 12 episoade este descrisa povestea unor echipe de politie care raspund unei crize de ostatici in timpul unui jaf bancar. Episoadele descriu aceleasi evenimente atat prin ochii victimelor si a familiilor lor cat si din perspectiva criminalilor, a presei si a echipajelor de politie. Intr-un oras mic este desfasurat un jaf bancar care scapa de sub control, fortele de ordine si atacatorii desfasoara actiuni care tin orasul in suspans o zi intreaga.

Serialul Cele doua fete ale crimei a aparut pe 26 martie 2018, are doar un sezon de 12 episoade si are o nota foarte buna pe IMDB (8.4) din 2615 recenzii. In acest serial putem vedea actori precum Jeroen Perceval, Liesa van der Aa, Sophie Decleir, Dolores Bouckaert sau Lukas de Wolf.

Cele doua fete ale crimei este un serial original si inteligent care te tine in suspans si poate fi considerat unul dintre cele mai bune seriale belgiene. Un concept interesant gandit de Jonas Geirnaert si Julie Mahieu iar performanta protagonistilor nu lasa de dorit.

Serial TVR1 – Cele doua fete ale crimei
Scenariul este foarte bine scris, fiecare episod aduce un suspans din ce in ce mai mare iar dezvoltarea personajelor este evidenta, in ciuda lungimii reduse a serialului (doar 12 episoade).

Cele doua fete ale crimei a castigat 5 premii si este considerat asemanator faimosului serial La casa de papel, disponibil pe Netflix. Serialul De Dag este recomandat atat belgienilor cat si altor cinefili.

TVR1 va incepe difuzarea serialului Cele doua fete ale crimei pe 17.08.2020 22:00 si vom putea viziona fiecare episod de luni pana joi incepand cu aceeasi ora. Daca ati vazut pana in prezent acest serial, ce parere aveti?

Update 01.03.2021: Serialul Cele doua fete ale crimei va fi difuzat din nou de Televiziunea Romana, de data aceasta va putea fi vizionat pe TVR 2, de luni pana vineri de la ora 24:00;

Update 05.11.2021: TVR 1 va redifuza acest serial din 16 noiembrie 2021, urmand sa fie difuzat de marti pana joi, de la ora 00:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII