Aleea cu licurici – sezonul 3 nu va exista insa sezonul 2 va avea partea a doua
In urma cu cateva zile, Netflix a adaugat prima parte a sezonului 2 al serialului Aleea cu licurici (Firefly lane – 2021), desi lucrurile erau incerte in ceea ce priveste un nou sezon, in cele din urma s-a hotarat ca serialul sa se incheie cu sezonul 2. Insa, nu au fost lansate inca toate episoadele acestui ultim sezon.

Actiunea serialului se petrece in mai multe perioade (1970, 1974, 1983, 2003, 2005) si prezinta o poveste de prietenie care se intinde pe 3 decenii, de la adolescenta la varsta a doua.

La finalul sezonului 2 (primei parti), Kate afla ca are o forma agresiva de cancer si este interesat de stiut ca in carti, moare din acest motiv. Serialul a fost mereu despre relatia dintre Kate si Tully si nu se stie inca daca serialul va avea acelasi deznodamant precum cartile (in special avand in vedere cum Netflix schimba de obicei actiunea spre deosebire de firul narativ din carti).

Serialul a fost realizat dupa cartile Firefly lane si Fly Away, probabil acesta fiind motivul pentru care ramane la doua sezoane.

Aleea cu licurici – sezonul 3 nu va exista insa sezonul 2 va avea partea a doua

In prezent, Aleea cu licurici a obtinut pe IMDb nota 7.4 din aproximativ 22.000 de recenzii si ocupa locul 79 in topul IMDb al celor mai populare seriale. In Romania, se afla pe locul 2 in topul Netflix al celor mai vizionate seriale, dupa Wednesday, serialul fenomen filmat in Romania care ocupa in continuare prima pozitie.

Aleea cu licurici – sezonul 2, partea a doua, va avea episoade noi disponibile pe Netflix din 2023. Prima parte are 9 episoade iar a doua parte va avea 7 episoade. Nu a fost anuntata data lansarii ultimelor episoade insa vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii. Finalul episodului 9 contine si un mic preview al partii 2, pentru a tine utilizatorii interesati.

Daca ati vizionat acest serial, ce parere aveti despre Aleea cu licurici?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU