Alege reteta nationala la Prima TV
Horia Varlan incepe o noua emisiune culinara la Prima TV dupa un an de pauza. Emisiunea se numeste Alege reteta nationala si va avea premiera vineri, 9 octombrie, ora 20:00 urmand ca din 16 octombrie sa fie difuzata de la ora 20:30.

Noua emisiune a lui Horia Varlan este tip concurs. Maestrul va calatorii prin tara pentru a gasi retete autohtone si oameni care stiu sa le gateasca. Iata cum se va desfasura emisiunea: in fiecare editie a emisiunii, Horia Varlan va vizita trei zone diferite ale patriei noastre alaturi de trei concurenti, la fiecare concurent acasa.

Maestrul bucatar va face cunostinta cu rudele si prietenii fiecarui concurent. Concurentul gazda va gati o reteta aleasa de el si care considera el ca il va face castigatorul editiei, reteta reprezentativa a zonei sale natale. Reteta trebuie sa fie o reteta autohtona. Cei trei concurenti vor gati fiecare la ei acasa. In timpul prepararii retetei, concurentul gazda poate cere ajutorul celor doi adversari ai lui. Dupa ce preparatul este gata si dupa ce adversarii concurentului gazda si maestrul Horia Varlan vor gusta preparatul, acestia din urma vor da note concurentului gazda. Din cele trei note se va face o medie  iar concurentul cu media cea mai mare va castiga premiul editiei.

Horia Varlan a mai realizat emisiuni culinare tip concurs la Prima TV. Dintre aceste emisiuni realizate de Horia Varlan la Prima, reamintim: Cireasa de pe tort, Mama mea gateste mai bine, In bucatarie cu Horia Varlan.

Alege reteta nationala la Prima TV
Pe langa aceasta noua emisiune, pe postul Prima TV au inceput si noi sezoane ale unor emisiuni consacrate si apreciate de telespectatori precum:

  • Starea Natiei, prezentata de  Dragos Patraru (este o emisiune pamflet cu audiente bune pentru Prima TV, este la al-3 lea an de contract cu Prima TV). Emisiunea Starea Natiei este difuzata de Prima TV de luni pana joi la ora 22:00
  • O alta emisiune pamflet care a inceput la Prima TV este Cronica Carcotasilor, aceasta emisine se difuzeaza in fiecare zi de miercuri
  • Cel mai longeviv sitcom din Romania este difuzat tot de Prima TV sub numnele Trasnitii.

Realizatorii emisiunii Cronica Carcotasilor au anuntat pe pagina Facebook a emisiunii ca din 9 octombrie se va lansa varianta HD a postului Prima TV, vom vedea care este primul operator care va prelua varianta HD a postului. Reamintim ca Prima TV este detinuta de Clever Business Transilvania iar patronul acestei companii este Adrian Tomsa.

Voi ce parere aveti, la ce operatori s-ar putea vedea Prima TV HD?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Eu cred că Vodafone și Orange au cele mai mari șanse pentru a prelua Prima tv HD, iar apoi celelalte Telekom ul Next Gen și chiar și RCS-RDS!!!!