Aleph Business HD – disponibil la Digi
Televiziunea Aleph Business HD a fost introdusa in grila digitala de cablu RCS & RDS, momentan se poate receptiona doar in urma scanarii grilei cu optiunea Alti operatori, nefiind introdusa in NIT. Astfel, momentan postul nu se poate receptiona scanand grila cu optiunea Digi / RCS & RDS sau cu un receptor Digi.

Aleph Business a primit licenta audiovizuala in iunie 2019 insa a inceput emisia online abia in septembrie 2021. Digi este primul operator mare care retransmite Aleph Business. Pana la finalul saptamanii postul ar trebui sa fie disponibil la nivel national tuturor abonatilor Digi. Nu avem inca informatii daca va intra si in grila DigiTV satelit.

Cu o investitie de aproximativ 5.4 milioane de euro, televiziunea Aleph Business are profil generalist iar zona de difuzare este nationala. Licenta este detinuta de Aleph Media, companie detinuta de Adrian Sarbu care detine si licenta Aleph News (lansat deja si preluat de operatorii principali).

Adrian Sarbu detine prin compania Smart TV Management si licenta Smart TV (asemenea postului Aleph Business, emite tot din septembrie online insa nu a fost preluat inca de operatorii principali).

Aleph Business HD – disponibil la Digi

Printre emisiunile difuzate de Aleph Business putem mentiona Ce castig azi?, Esti in business, Viata ta e un business, Fini sunt! sau Mindset.
Aleph Business poate fi vizionat si online, gratuit, pe site-ul oficial alephbusiness[punct]ro.


Ii multumim lui Emil R. pentru confirmare si pentru imagine.

Vom actualiza acest articol atunci cand Aleph Business va fi disponibil la nivel national in grila Digi cablu.

O alta modificare efectuata de Digi este inlocuirea Aleph News SD cu versiunea HD in grila Digi Online. In format HD era disponibil doar pe cablu digital.

In grila RCS & RDS va intra si postul religios Angelus TV, vom anunta atunci cand se va intampla acest lucru.

Daca ati urmarit Aleph Business, ce parere aveti despre acest post?

Update: Aleph Business HD este disponibil in unele zone pe frecventa 530MHz si se poate receptiona deja pe receptoare;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

36 COMENTARII

 1. Interesant ! Nu mă așteptam ca Digi să fie așa rapizi la introducerea lui Aleph Business , mai ales că Orange au deja aviz de retransmisie , însă în SD.

  Se vede că Sârbu trage cu dinții să aibă o relație cât mai bună cu Digi , având abonații foarte mulți,

  Mă gândesc că amânarea intrării la Orange să fie și pentru că nu s-au mai înțeles chiar la fel de bine cu Sârbu ca la început , lucru ce a rezultat înlocuirea lui Aleph News HD cu varianta SD (pe DTH, și din câte știam și pe cablu) .

 2. FILM CAFE HD TV PAPRIKA HD TRAVEL XP HD LOVE NATURE HD /4K COMEDY CENTRAL HD PRO GOLD HD PRO CINEMA HD KISS TV HD CARTON NETWORK HD BOOMERANG HD TIMELLES DIZZI CHANEL HD ARCADIA WORLD HD PARTY MIX HD LOOK SPORT 2 HD LOOK SPORT 4 K EPIC DRAMA HD când vor intra în grila DIGI cablu digital ei nu știu decât numai canale de 2 bani și canale de umplutură bage de asemenea îmi doresc și canalul TVR 3 HD

   • de ce sa ma intereseze pe mine ca abonat care isi plateste abonamentul la timp ca posturile de 2 bani cotizeaza?ar trebui sa le zic multumesc aleph business ca dai bani si multumesc digi ca primest?eu platesc un abonament catre digi,nu ma intereseaza de la cine primesc ei bani si de la cine nu primesc.

    • Alex toate firmele de cablu au in grila starvuri de canale de la care primesc bani. Cand se lanseaza un post tv intai vorbeste cu o firma de cablu sa il primeasca in grila pana intra in must carry. Iar cablistul spune ok intri dar iti platesti locul in grila si imi oferi mie reducere sau exclusivitate un timp. Daca nu ar intra canale de 2 bani atunci abonamentul s-ar mari de 3-4 ori pe an. Este posibil ca anul 2022 sa inceapa cu o marire de pret pentru 2 canale HD care sunt starvuri, sa vezi atunci ce vor sari abonatii sa plateasca 🙂

 3. a intrsmart tv va intra anul acestaat normal dupa nit alph busnis iar angelus tveste ascunsin braila la alti operatori nua intra smart tv va intraanull acesta

 4. Aleph Business in Ilfov este introdus de două ori ambele cu 1080p,dar cel mai probabil ca in locul că vor înlocui in citind una din variante cu Smart tv ,alte mișcări Gorila sa mai așteptăm