Ales – sezonul 2 Netflix

Ales (The chosen one – 2023) este o adaptare Netflix a benzilor desenate numite American Jesus, create de Mark Millar, a nu se confunda cu seria braziliana Netflix cu acelasi nume care a fost difuzata doua sezoane. Serialul este regizat de Everardo Gout (The Forever Purge – 2021, Mars – 2016, Kaleidoscope – 2023), care este si unul dintre producatorii serialului alaturi de Leopoldo Gout si Stacy Perskie.

Fata de benzile desenate exista o diferenta semnificativa si anume ca actiunea serialului se petrece in Mexic si nu in SUA, Mark Millar a declarat ca aceasta schimbare face ca aspectele mitologice si apocaliptice sa fie mai autentice.

In serial putem vedea mai multi actori aflati la inceput de drum, precum Bobby Luhnow, Lilith Amelie Siordia Mejia, Juanito Anguamea, Jorge Javier Arballo, Alberto Pérez-Jácome, Elvis Zamora, Karol Ivanna Meza, Xitlay Lucero si altii.

Ales este disponibil pe Netflix din 16 august iar reprezentantii platformei nu au confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 2. Serialul a atras destul de mult interes, inclusiv in Romania, existand sanse pentru cel putin inca un sezon. Serialul a prins top 10 si in alte tari precum SUA sau in tarile in care se vorbeste limba spaniola. Primul sezon are 6 episoade.

Ales – sezonul 2 Netflix

Daca ar urma sa vedem un nou sezon, cel mai probabil noile episode vor fi disponibile la finalul lui 2024 sau la inceputul anului 2025, avand in vedere ritmul in care Netflix lanseaza episoade noi pentru acest gen de productii.

Ales a obtinut pe IMDb nota 5.3 din 402 recenzii si are indicele de popularitate 1,839. Pe Netflix, serialul ocupa astazi locul 4 in top 10 seriale vizionate pe Netflix in Romania, situandu-se dupa Jucatorii (serial din SUA, are 5 sezoane terminate, ocupa astazi locul 3) si O poveste perfecta (miniseria spaniola ocupa locul 5, pastrandu-si un loc in topul Netflix la aproape o luna de la lansare).

Vom actualiza acest articol atunci cand vom afla noutati despre sezonul 2 al serialului Ales. Intre timp, voi ce parere aveti despre acest serial?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.