Vaduva sedusa / Casa bantuita – thrillere DIVA
In luna iulie, postul de televiziune Diva incearca sa racoreasca atmosfera difuzand in fiecare joi si vineri seara filme pline de mister, suspans si adrenalina, filme care vor tine telespectatorii in suspans. Filmele thriller vor fi difuzate in fiecare seara de joi si vineri, de la ora 20. In acest material va vom detalia aceste filme ce vor fi difuzate de Diva in premiera in perioada 4-12 iulie.

Vaduva sedusa (2023) – 4 iulie, ora 20. Kellie Gibson (Natalie Brown) este o vaduva cu o cariera de succes. Pentru ca se simtea singura, Kellie apeleaza la retelele sociale pentru a-si gasi un nou partener de viata. Kellie il gaseste pe Smith (Gray Powell), un om de afaceri care ascunde un secret mortal.
Filmul Vaduva sedusa are durata o ora si 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Ghidul sotiei pentru crima (2023) – 5 iulie, ora 20. Kate (Nola Martin) este o vloggarita populara pe internet pentru ca ea realizeaza un vlog interesant numit Ghidul unei sotii bune pentru crima. Datorita acestui vlog, Kate este considerata de politie principalul suspect atunci cand sotul ei este gasit mort. Pentru a-si dovedi nevinovatia, Kate porneste propria ancheta in gasirea adevaratului criminal.
Filmul are durata o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5.

Vaduva sedusa / Casa bantuita – thrillere DIVA

Travaliu, minciuni si crima (2022) – 11 iulie, ora 20. Hailey (Brooke Burfitt) este o femeie insarcinata. Hailey isi doreste foarte mult ca in momentul cand va trebui sa nasca, nasterea sa se faca acasa, nu la spital, asa ca angajeaza o doica. Toate bune si frumoase numai ca la scurt timp dupa nastere Hailey primeste amenintari privind disparitia copilului, asa ca va trebui sa isi supravegheze atent nou-nascutul.
Travaliu, minciuni si crima are durata o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,4.

Casa bantuita (2020) – 12 iulie, ora 20. Megan (Christie Burson) este un agent imobiliar atipic. Megan vinde unui cuplu o casa bantuita.
Filmul Casa bantuita are durata o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Diva are licenta tematica – filme si seriale si se afla in grila celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.