Alice in Cofetaria Minunilor pe Disney Junior
In acest material vom detalia surprizele oferite de posturile Disney in luna iunie. Pe Disney Channel, ziua internationala a copilului este sarbatorita cu episoade din „Miraculous Buburuza si Motan Noir” si episoade din serialul animat „Ghostforce”. Maratonul de episoade din aceste doua seriale incepe la Disney Channel miercuri, 1 iunie, de la ora 09:00 pana la ora 19:25.

Miraculous Buburuza si Motan Noir. In ziua de 1 iunie, Disney Channel va difuza cele mai interesante episoade ale acestui serial francez. Povestea o cunoastem deja. Marinette si Adrien sunt doi tineri care duc o viata dubla. Serialul Miraculous Buburuza si Motan Noir are 111 episoade iar fiecare episod are o durata de 20 de minute. Pe IMDb, serialul animat a primit nota 7,6.

Ghostforce spune povestea a trei tineri care pleaca la vanatoarea de fantome prin orasul New York. Serialul Ghostforce are un singur sezon care cuprinde 22 de episoade. Durata fiecarui episod este de 28 minute iar pe IMDb a primit nota 6.

Secretele din Sulphur Springs va fi difuzat din 4 iunie, sambata si duminica la ora 20:45. Povestea serialului il are in prim plan pe Griffin (rolul este interpretat de actorul Preston Oliver) care se muta cu familia sa intr-un hotel din Sulpher Springs, Louisiana, care se presupune ca ar fi bantuit. Griffin se imprieteneste cu Harper (Kyliegh Curran), iar cei doi tineri calatoresc in timp pentru a vedea de ce acel hotel este bantuit. In noile episoade ce vor fi difuzate din 4 iunie, cei doi tineri calatoresc in timp pana in anul 1930 pentru a vedea ce legatura exista intre hotelul bantuit si Harper.

Serialul Secretele din Sulphur Springs are 20 de episoade, fiecare episod avand o durata de 24 de minute. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 7,6.

Fantoma si Molly McGee va fi difuzat din 29 iunie de la ora 20:15. Ziua imbratisarilor este sarbatorita de Disney Channel cu episoade ale serialului Fantoma si Molly McGee pentru ca Molly este cea mai optimista fata.

Disney Junior
Postul de televiziune Disney Junior vine cu o surpriza pentru cei mici. Televiziunea va difuza un nou serial intitulat Alice in Cofetaria Minunilor, din 4 iunie, de la ora 20:00. Alice este o copila care mosteneste de la bunica sa o carte de bucate magica si o Cofetarie a Minunilor.

Alice in Cofetaria Minunilor pe Disney Junior

Alice, ajutata de doua dintre prietenele sale, Printesa Rossa si Hatie, alaturi de animalele lor de companie vor descoperi magia gatitului si anume: gatitul uneste oameni si leaga prieteni. Serialul Alice in Cofetaria Minunilor are 14 episoade, iar durata fiecarui episod este de 24 de minute.

Paienjanelul Marvel si prietenii lui uimitori se va dfuza incepand cu data de 27 iunie, de la ora 19:30. In noile episoade, personajele vor face din nou echipa pentru salvarea cartierului lor.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.