TVR va difuza lunar documentare exclusiv online
TVR lanseaza un proiect media prin care va fi difuzat online, in fiecare luna, un film documentar realizat de Televiziunea Romana in coproductie cu parteneri atat din Romania cat si din afara tarii, conform unui comunicat remis catre media-max.ro.

In ultima duminica a fiecarei luni, TVR va difuza exclusiv online pe canalul YouTube al Arhivei TVR documentare despre personalitati din cultura romaneasca sau despre momente istorice, initiativa avand scopul de a sprijini industria autohtona de film si teatru.

Acest proiect incepe duminica aceasta, pe 31 ianuarie, fiind difuzat pe canalul YouTube al Arhivei TVR, coproductia TVR si Filmex, Hobby-ul meu este viata, un documentar din 2010 despre actorul Stefan Iordache, care ar fi implinit varsta de 80 de ani pe 3 februarie. Stefan Iordache a fost unul din titanii cinematografiei romanesti.

Atat documentarul Hobby-ul meu este viata cat si celelalte filme difuzate online in cadrul acestui proiect TVR, vor putea fi vizionate de pe orice continent. Pe 31 ianuarie vom putea viziona documentarul mentionat mai sus in intervalul 10:00 – 23:30, durata productiei va fi de 75 de minute. Documentarul va fi difuzat preluat si de paginile teatrelor (in care Stefan Iordache a jucat) pe retelele de socializare, dar si pe paginile partenerilor proiectului TVR.

TVR va difuza lunar documentare exclusiv online
In plus, TVR 3 va difuza pe 7 februarie spectacolul de teatru Don Juan si documentarul Portret Stefan Iordache.

Stefan Iordache s-a nascut in Calafat, judetul Dolj si a avut roluri in productii precum: Editie Speciala (1978), Glissando (1985), Noiembrie, ultimul bal (1989), Barrymore, Strainul (1964), Calea Victoriei sau cheia visurilor (1965), Un film cu o fata fermecatoare (1966), Adio, draga Nela! (1972), Doctorul Poenaru (1978), Bietul Ioanide (1979), Ticalosii (2007) si multe altele.

Contul YouTube al Arhivei TVR are 124.000 de abonati iar aici putem viziona franturi de istorie, atat in imagini color cat si alb negru, stranse de TVR intr-un singur loc.
Voi ce parere aveti despre aceasta initiativa a Televiziunii Romane?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.