AMC, Comedy Est, Cinemaraton si Cinethronix disponibile pe Digi Online

AMC, Comedy Est, Cinemaraton si Cinethronix disponibile pe Digi Online incepand cu 06 ianuarie 2020, la scurt timp de la introducerea postului AMC in grila de programe Digi cablu, cele 6 posturi sunt introduse si pe platforma Digi Online.

AMC, Comedy Est, Cinemaraton, HGTV, MTV Europe si Cinethronix au fost introduse astazi si pe platforma de streaming live Digi Online. AMC, HGTV si MTV Europe au fost introduse in grila de programe Digi cablu in cursul zilei de 30 decembrie si, desi reprezentantii Digi au confirmat ca AMC va intra si pe grila de satelit in cursul zilei acesteia, pana in acest moment postul nu a fost introdus si pe DTH.

Cinemaraton si Comedy Est au intrat in grila de cablu Digi in luna iunie 2019 iar in martie 2019 a intrat Cinethronix. Cele 6 posturi nu sunt disponibile in acest moment in grila de satelit Digi. Posturile sunt disponibile momentan doar pe aplicatia Digi Online, fara sa figureze si in lista platformei web (desktop).

Vestea introducerii celor 6 posturi nu poate decat sa bucure abonatii Digi care utilizeaza platforma Digi online, avand disponibil mai mult continut cinematografic. In prezent, posturile disponibile pe platforma Digi Online sunt:

Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, Hit Music Channel, Music Channel, UTV, Paprika, Travel Channel HD, History HD, National Geographic Wild HD, National Geographic HD, Nickelodeon, Minimax, Megamax JimJam, Disney Junior, Disney Channel, B1 TV, TVR1, TVR2, Eurosport 1, Eurosport 2 HD, Romania TV, Realitatea Plus, Digi Animal World, Digi Life, Digi World, Digi Film, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4, Digi 24, Disney Movies, HBO, TV 1000, HBO 2, HBO 3, AXN HD, AXN Black, AXN White, AXN Spin, Film Cafe, TNT, Comedy Central, BBC Earth, Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, Travel Mix Channel, Fishing & Hunting, CBS Reality, Da Vinci Learning, Cartoon Network, Boomerang, Mezzo, Slager, France 24, TV5 Monde, CNN, Epic Drama, Bollywood TV, Cinemax, Cinemax 2, Digi 24 HD.

Posturile HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax 2 si Film Now sunt disponibile doar pentru abonatii care au activate extraoptiunile respective.

Voi ce parere aveti despre introducerea posturilor AMC, Comedy Est, Cinemaraton, HGTV, MTV Europe si Cinethronix pe platforma Digi Online? Le multumim lui vlad si Mirel pentru pont;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

33 COMENTARII

 1. Buna seara!
  Va sugeram sa difuzati si filmul romanesc Dragoste la zero grade…… va urmaresc de la inceput dar acest film nu a fost difuzat.
  Multumesc….

   • Robert eu ma refer la Digi online ca de când au bagat și secțiune hbogo în aplicația Digi online nu mai pot viziona conținutul Din aplicație pe TV Smart.Pe telefon, tableta nu am nicio problema sa vad versiunea. 4,pentru Smart TV trebuie o versiune mai veche dar nu pot beneficia de conținutul ultimilor versiuni

    • Ah, ok, scuze.
     In call center nu o sa fi ajutat, fa-le o sesizare la adresa e-mail support.digionline @rcs-rds.ro. Este adresa dezvoltatorilor, sau cel putin a helpdesk-ului care ofera suport pentru aplicatiile online.

     • Răspuns telefonic la sesizarea făcută, aplicația Digi online nu se adresează decât pentru tefoane, tablete și laptop/desktop

     • Am inteles ca asta se spune din call center, deoarece asa au ei procedura, ei nici nu stiu ca functioneaza pe TV-uri.
      De-asta ti-am trimis adresa e-mail a celor care se ocupa de serviciul Digi Online. Probabil nu e monitorizata direct de dezvoltatori, ci de ceva suport tehnic de primul nivel, dar asta e cea mai buna sansa sa ajunga solicitarea la ei. Prin call center nu va ajunge nimic la ei.

     • Sesizarea pe adresa de mail a fost făcută dar răspunsul a venit telefonic, și aplicația nu este destinata pentru televizoare cu sisteme de operare nu contează ca e android, tizien sau ce are LG ul

 2. Posturile AMC,ComedyEst,Cinemaraton,Cinetronix,HGTV,Jim Jam,Mtv Europe sunt disponibile si in lista platformei web ( Browser).De mentionat ca posturile AMC,HGTV,MTV Europe deoacamdata au ecran negru celelalte posturi insa functioneaza.

  • Ar fi si mai bine daca am putea utiliza aplicatia pe TV-uri pe alte sisteme de operare gen TizenOS, webOS, Roku, etc. dar probabil e multa bataie de cap sa dezvolte aplicatia si pentru aceste sisteme de operare. Totusi, sunt suficiente persoane care folosesc astfel de TV-uri.
   De asemenea, ar fi util daca ar scoate obligativitatea de a avea televiziune si internet fix, chiar si contracost.

 3. Digi Online e disponibila numai abonatilor pe cablu. abonatii pe dth automat n-au net de la digi,o procedura care va mai dura vreo 5 ani cred.acuma sa nu mai investesti nimic in tot acest timp in reteaua dth, e groaznic numai cat te gandesti la digi

  • Ar trebui sa ofere o varianta abonatilor care nu au posibilitatea sa contracteze internet fix dar doresc sa utilizeze Digi Online, probabil nu sunt suficienti de interesati de asta.
   Oricum ei incearca sa cableze cat mai multe localitati, caz in care se trec abonatii pe cablu.

  • Eu aveam abonament Digi mobil +Digi tv satelit cu aceasta ocazie vreau sa spun ca cei care au abonamente Digi mobil+Dth pe un singur contract au acces la Digi Online.Trebuie creat un cont Digi si ulterior trebuie urmarit pasii pentru a face contul Digi Online.Daca nu exista posibilitatea de a apela la un prieten care are Digi Online si care e dispus sa ofere datele de logare ((mail+parola) functioneaza si pe web browser si in prezent indiferent de operator din cate stiu.

   • Ai dreptate, am testat acum cu un contract pe care exista doar internet fix si telefonie mobila si functioneaza. Deci nu e obligatoriu sa ai televiziune. Stiam ca este o conditie veche, de la inceput, sa avem internet fix si televiziune, interesant ca am sunat recent la relatii cu clientii Digi si mi s-a confirmat acelasi lucru, probabil si operatorul avea informatii vechi tot ca mine.
    Oricum, foarte buna informatia, o sa actualizez si articolul, multumim.