Hayu – o noua platforma SVOD se lanseaza in Romania
Hayu este numele noii platforme video on demand detinute de NBCUniversal care va fi disponibila in Romania. In acest articol vom mentiona toate informatiile detinute despre continut si pret.

Noua platforma Hayu este disponibila de astazi in Romania si in alte 15 parti ca parte a extinderii in Europa Centrala si de Est. Aplicatia este disponibila in alte tari din Europa inca din 2021 iar in prezent a ajuns la 40 de tari in care se poate utiliza.

Pret abonament Hayu
Acesta este pretul celor 3 abonamente disponibile pe platforma Hayu:

  • Abonament lunar – 24.99 lei pe luna
  • Abonament pe 6 luni – 122.99 lei
  • Abonament pe 12 luni – 219.99 lei

Asa cum reiese din preturile mentionate mai sus, cu cat optam pentru un abonament mai mare, cu atat pretul este mai avantajos. Este bine de stiut ca fiecare abonament are 7 zile free trial pentru a putea testa aplicatia.

Hayu – o noua platforma SVOD se lanseaza in Romania

Hayu este o aplicatie dedicata fanilor reality iar pe platforma pot fi vizionate reality show-uri cunoscute in SUA precum  The Real Housewives, Below Deck, Million Dollar Listing, Keeping Up With the Kardashians, Below deck down under, Shahs of Sunset, The Bi Life, The DNA of Murder with Paul Holes, In Ice cold blood, serii despre crima, reality show-uri romantice sau de familie, serii tip cooking sau fashion. 

Majoritatea episoadelor noi se pot viziona in acelasi timp cu difuzarea lor la TV in SUA.
Hayu este disponibila atat pentru mobil cat si pentru TV, activarea si dezactivarea abonamentului se poate face facil iar pe Android Market are peste 1 milion de descarcari.

In Romania sunt disponibile si alte platforme cu continut online, printre cele mai populare putem mentiona Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+, Antena Play, Voyo, Pro TV Plus sau DAZN.

Voi ce parere aveti despre cea mai noua aplicatie de streaming disponibila in Romania? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU