Anatomia unui scandal – miniserie Netflix
In acest material vom continua sa va recomandam seriale interesante ce sunt disponibile pe platformele de streaming Netflix sau HBO Max.

Anatomy of a Scandal / Anatomia unui scandal (2022). Acest serial a intrat pe Netflix de cateva zile, mai precis pe 15 aprilie. Serialul Anatomia unui scandal este facut dupa romanul cu acelasi nume scris de Sarah Vaughan. Acest serial analizeaza in detaliu un scandal politic al unui ministru britanic si al familiei sale.

Familia Whitehouse avea tot ce isi poate dori o familie pentru o viata fericita. Casa mare, haine, bani, copiii invatau la cele mai renumite scoli, totul era perfect pana intr-o zi cand apare intr-un ziar un articol despre ministrul James Whitehouse (Rupert Friend) si familia sa compusa din sotia Sophie (Sienna Miller) si copiii Finn (Sebastian Selwood) si Emily (Amelie Bea Smith).

Secretul familiei Whitehouse, descoperit si publicat intr-un ziar, este de fapt o aventura amoroasa a ministrului James cu o tanara subalterna Olivia Lytton (Naomi Scott). Politicianul James este chemat in tribunal si este sustinut cu tarie de sotia sa dar si de premier, care ii este un vechi prieten.

James este un om sfios, zambitor, care isi recunoaste orice pas gresit facut in tinerete. Avocata acuzarii este o tanara ambitioasa pe nume Kate Woodcroft (Michelle Dockery) care doreste sa arate ca hartuirea sexuala practicata de cei privilegiati nu mai trebuie tratata cu superficialitate de societate si justitie.

Anatomia unui scandal – miniserie Netflix

Cinefilii o pot urmari pe Michelle Dockery in productii precum Anna Karenina (2012) si in serialul Un comportament adecvat. Actrita Sienna Miller, care o interpreteaza pe Sophie, sotia ministrului, a trecut si ea printr-un caz asemanator cu sotul ei Jude Law. In ziua de Craciun, actrita a aflat din ziare ca sotul sau o insela cu dadaca copiilor lor, dupa ce au fost publicate in ziar pagini din jurnalul lui Jude care descriau relatia dintre cei doi amorezi.

Serialul Anatomia unui scandal are un sezon cu un total de 6 episoade, fiecare episod avand in medie durata de o ora. Pe IMDb, Anatomia unui scandal a obtinut nota 7. Filmarile acestui serial au avut loc in Londra, Anglia. Aceasta este o serie limitata, deci nu va avea sezonul 2.

Platforma de streaming Netflix pune la dispozitie abonatilor sai filme, documentare si seriale.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.